Ευχαριστίες από την πρέσβειρα του Λιβάνου στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το ανθρωπιστικό του καθήκον εξακολουθεί να επιτελεί κατά τον καλύτερο τρόπο ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνεχίζοντας τη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τους πληγέντες στη Βηρυτό. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός δέχθηκε την ευγενική πρόσκληση της πρέσβειρας του Λιβάνου, κ. Dona Barakat, και συναντήθηκε μαζί της στην πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η πρέσβειρα κ. Barakat υποδέχθηκε, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τις δραστηριότητες του Ε.Ε.Σ, προκειμένου στο άμεσο χρονικό διάστημα να συμφωνηθεί ένα Μνημόνιο Συνεργασίας με τον αντίστοιχο Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου. Επίσης, εξέφρασε τις ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες της και του λαού του Λιβάνου για την προσφορά του Οργανισμού μας σε τρόφιμα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής και προστασίας κλπ. στους συνανθρώπους της  που επλήγησαν από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, τη διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων (όντας σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου) και θα συνεχίσει να εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό του Λιβάνου. Άλλωστε, εκτός από τους δέκα τόνους υλικών που εστάλησαν ακτοπλοϊκώς, ετοιμάζεται και νέα αποστολή.

Σημειώνεται, ότι ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνεργασία μας και με τον Πρόεδρο της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης, κ. Ουαλίντ Ελίας, ο οποίος μας διευκόλυνε τα μέγιστα, όχι μόνο στις επαφές μας με την Πρεσβεία, αλλά και με την ανεύρεση της κατάλληλης αξιόλογης ναυτιλιακής εταιρείας για τη μεταφορά των υλικών. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, η Επιτετραμμένη της πρεσβείας, κ. Ράνια Αμπντάλα και ο στρατιωτικός ακόλουθος Dr. Becharah El Khoury.

Διαβάστε επίσης

5 Σεπτεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Φιλανθρωπίας

Το μήνυμα του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια για τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης σχετικά με τον παιδικό καρκίνο

Σεπτέμβρης: Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου – Από που πήρε το όνομά του

Βήμα-βήμα πως θα φτιάξετε εύκολα ένα ημερολόγιο για τα παιδιά σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν