Κοινωνία

Εφιάλτης η ταινία που πήρε μητέρα για τον 3χρονο γιο της – Αντί για παιδικό ήταν «Ο Εξορκιστής»

tainia-gia- paidi-juniorsclub

Που να το φανταζόταν η μητέρα του μικρού 3χρονου, ό,τι η παιδική ταινία με το DVD που αγόρασε θα εξελισσόταν σε ταινία θρίλερ, απόλυτα ακατάλληλη για παιδιά. 

Η ταινία «Ο Εξορκιστής» είναι μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έχουν γυριστεί ποτέ, αναγκάζοντας πολλούς ενήλικες που την είδαν να χάσουν τον ύπνο τους για κάποιες μέρες.

Σκεφτείτε τί θα πάθαινε ένα παιδάκι τριών ετών, αν την παρακολουθούσε… Όσο απίθανο και αν ακούγεται, ένας πιτσιρικάς στο Canterbury παραλίγο να βρεθεί σε αυτή την θέση, όταν η μητέρα του αποφάσισε να του πάρει δώρο για τα Χριστούγεννα μία παιδική ταινία.

Πήγε λοιπόν στο κατάστημα, επέλεξε μία της Disney με τίτλο «Ο Πλανήτης των Θησαυρών» και αφού έντυσαν την θήκη με Χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, την πήγε στον γιο της.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες κάθισαν όλοι μαζί να δουν την ταινία, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν…

«Όταν ο άντρας μου πάτησε το play, βρεθήκαμε να βλέπουμε τον Εξορκιστή αντί για τον Πλανήτη των Θησαυρών. Παρατήρησα οτι δεν υπήρχε μενού στο ξεκίνημα και πως η ταινία άρχιζε κατευθείαν, αλλά εκεί που κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά ήταν όταν άρχισε να προχωράει το έργο και ήταν… σκοτεινό.

Αμέσως το σταμάτησα, έβγαλα το DVD και διαπίστωσα οτι ήταν ο Εξορκιστής. Ευτυχώς ο γιος μου δεν είχε τίποτα», είπε η 22χρονη Beth Golding, η οποία δήλωσε αποφασισμένη να τραβήξει το θέμα.

capture_21