Παιδί Προτεινόμενο

Αίγιο: Καλή Χρονιά από το “Πάρκο των Χριστουγέννων” – Ανοιχτό μέχρι 6 Ιανουαρίου

parko-juniorsclub

Με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχθηκε το 2016 το “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Αίγιο. Το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Δυτική Ελλάδα και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) εύχεται στους πάνω από 10.000 φίλους του που το έχουν ήδη επισκεφθεί (κάποιοι μάλιστα από πολύ μακριά), η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία.

parko3-juniorsclub

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, το πάρκο άνοιξε με κεράσματα στο Λιχουδόσπιτο και ζεστή σοκολάτα για όλους, ενώ στις 11.30 π.μ. ο Άη-Βασίλης κατέφθασε με το σάκο του γεμάτο δώρα για τα παιδιά. Στις 12.30 το μεσημέρι, τα βαρκάκια που έχουν δημιουργήσει οι μικροί μας φίλοι βρέθηκαν στη λίμνη του πάρκου για την “ψαριά του Άη-Βασίλη”, που ανέδιξε τους τυχερούς που κέρδισαν δώρα και χαμόγελα.

parko2-juniorsclub

Το πάρκο συνεχίζει τη λειτουργία του μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με πλούσιο και διασκεδαστικό πρόγραμμα και περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους να το περιηγηθούν, να φωτογραφηθούν με τη Βασίλισσα του Χιονιού, το Ξωτικό και τη Νεράιδα και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές. Περισσότερες πληροφορίες για τις καθημερινές δράσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr και στο προφίλ “Πάρκο των Χριστουγέννων” στο Facebook, που ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό!