Παιδί

Εικαστικές και καρναβαλικές δράσεις για λιλιπούτειους πατρινούς από τον Σύλλογο Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας

4(2)

Πολλές εικαστικές δράσεις- και όχι μόνο- θα πραγματοποιηθούν  το επόμενο διάστημα από τον Σύλλογο Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας, “Σ.Ι.Κ.Ε.Π.Α.”.

Μάλιστα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας που έκοψε, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε και η συμμετοχή στο «Καρναβάλι των μικρών».

Ο Σύλλογος αποτελείται από 40 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς- Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία σε Πάτρα, Αίγιο,Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Πύργο και Κεφαλλονιά, αποφάσισε τη συμμετοχή στο “Καρναβάλι των Μικρών” τόσο στην Παρέλαση της Κυριακής 23/ 2 όσο και σε άλλες δράσεις.

2(6)

Άλλωστε, 24 χρόνια τώρα, τα μέλη του συλλόγου παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας, αγωγής και εκπαίδευσης στους χώρους τους, που φιλοξενούν καθημερινά περισσότερα από 3.500 παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως και 6 ετών, ενώ απασχολούνται συνολικά περισσότεροι από 440 εργαζόμενοι πολλών ειδικοτήτων. 

Μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει, σε συνεργασία με δήμους, εταιρίες και άλλους φορείς, δράσεις, σεμινάρια και ημερίδες με άξονα πάντα το Παιδί Προσχολικής ηλικίας. 

3(1)

Οι δράσεις του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα, με χρώμα και καρναβαλική διάθεση!

«Θα σε φοβίσω Πόλεμε»  είναι το μήνυμα της Εικαστικής δράσης του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Καρναβαλούπολη, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

« Παιδιά, σας περιμένουμε, να ζωγραφίσουμε για το Καρναβάλι και την Ειρήνη που …θα διώξει μακριά τον Πόλεμο με τη χαρά, τη γιορτή και το χρώμα!!!» είναι το μήνυμα του Συλλόγου!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μια απογευματινή παρέλαση με παιδιά προσχολικής ηλικίας και πολύ πολύ …ΦΑΣΑΡΙΑ…  με παιχνίδι και χορό.

Σημείο συνάντησης των ομάδων με συμμετοχές παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι η Ρήγα Φεραίου και Κανάρη.

Συνέχεια των δράσεων του συλλόγου θα είναι το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ, που θα γίνει στην Achaia Clauss, τον Μάιο, με δράσεις, θεατρικά, εικαστικά, μαγειρικά παιχνίδια, συγγραφείς, παραμύθια, παραστάσεις και άλλα πολλά…!!!

1(1)