Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Είσαι φοιτητής και θέλεις να κάνεις μια νέα ξένη γλώσσα ή να πάρεις ανώτερο πτυχίο ;;;

foitites-agglika-juniorsclub
Η διδασκαλία και η μάθηση ξένης γλώσσας είναι μια συλλογική διαδικασία!
 
«Ως εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία, εκτιμώ ότι τα παιδιά σας αξίζουν το καλύτερο… Εσείς;;; Τι θέλετε να τους προσφέρετε; Είμαι βέβαιος ότι αναζητάτε το καλύτερο, όσο βέβαιος είμαι ότι η εποχή μας, είναι ιδανική για όσους ευημερούν και εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση, εις βάρος των παιδιών σας», λέει χαρακτηριστικά ο καθηγητής Κίμων Πανάρετος.
dcb8f0bcb4e3197bce32472706968974de48e283
 
Τα κέντρα Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ είναι πάντα κοντά και στους φοιτητές. Γνωρίζουν τις ανάγκες τους και δίνουν βαρύτητα όπου έχουν περισσότερο ανάγκη.
 
RS3143_482766881-low
 
Ο μαθητής ακολουθεί ένα αυστηρά διαμορφωμένο πρόγραμμα και δεν μένει πίσω στην ύλη. Επιπλέον, υπάρχει λογισμικό για διαδραστικό πίνακα που ζωντανεύουν το βιβλίο και κάνουν την μάθηση πιο ευχάριστη. Ακόμα και αν το παιδί είναι ενήλικο, σίγουρα χρειάζεται κάτι που να δείχνει το μάθημα σαν διασκέδαση. Έχουν ομαδικές εργασίες, ασκήσεις για δύο και περισσότερους μαθητές καθώς επίσης και πρότζεκτ.
 
Το κέντρο ξένων γλωσσών αξιοποιεί αντικειμενικά τον μαθητή μέσω διαγωνισμάτων, ενώ ο δάσκαλος είναι πιστοποιημένος, εξειδικευμένος και αξιολογημένος.
 
 
1111
  
2222