ΕnvironmentART For all από το σπίτι! Τα παιδιά δημιουργούν τη δική τους ιστορία για το περιβάλλον για το Τμήμα Γεωλογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών!

 Περιβαλλοντική εκπαίδευση δημιουργώντας και διασκεδάζοντας – Erasmus + πρόγραμμα EnvStories

Με μεγάλη χαρά, τo ευρωπαϊκό έργο ERASMUS +, με τίτλο «Environmental Storytelling for Sustainable Development», ή απλά EnvStories, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Νίκη Ευελπίδου, από το τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσκαλεί τα παιδιά όλων των ηλικιών να μετατραπούν σε change-makers και ως σημερινοί σούπερ ήρωες, να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία για το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ως σούπερ-δύναμη όποια μορφή τέχνης επιθυμούν (εικαστικά, κίνηση- χορό, λογοτεχνία, φωτογραφία, θέατρο -κινηματογράφο-video)!

Γνωρίστε τις ΕnvironmentArt ιστορίες του προγράμματος μας! Γίνετε και εσείς μέρος της αλλαγής!

Όλες οι δημιουργίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα και στο YouTube κανάλι μας EnvStories Project.

Οι πιο ευφάνταστες δημιουργίες, για την κάθε καλλιτεχνική κατηγορία του ΕnvironmentArt, θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν στην ημερίδα «Περιβαλλοντικές ιστορίες για βιώσιμη ανάπτυξη», που θα διοργανωθεί από την ομάδα του EnvStories, τον Δεκέμβρη του 2020

Γνωρίστε το EnvStories και το ΕnvironmentART education, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας στο http://www.envstories.eu και δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected].
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση https://www.amna.gr/pr-view/209519?fbclid=IwAR35q85HGFwruW1gBD2UnsTOKm-6Gp-VLW6mSyaoI9fMg2JvuzrdSiBqDts

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν