Κοινωνία Προτεινόμενο

Επάγγελμα και μητρότητα συνδυάζονται! Δείτε τι έκανε η ρεπόρτερ Ελένη Λαζάρου

lazarou-moro-juniorsclub

Με τον πιο μικρό ρεπόρτερ που έχει συναντήσει ποτέ πολιτικός συναντήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου και εξέφρασε αμέσως την ευχαρίστηση της, επιβραβεύοντας την μαμά του, γνωστή δημοσιογράφο του Mega Ελένη Λαζάρου.

Η Ελένη Λαζάρου, στο ένα της χέρι κρατούσε το μικρόφωνο, ενώ με το άλλο χέρι κρατούσε αγκαλιά τον μικρό γιο της.

Η Ελένη Λαζάρου, συγκαταλέγεται στην κατηγορία: γυναικά-μάχιμη ρεπόρτερ και μητέρα! Έσπευσε στο ρεπορτάζ του καναλιού αρκετά νωρίς και ενώ η γυναίκα που κρατάει τον γιο της είχε καθυστερήσει να πάει, χωρίς δεύτερη σκέψη και για να μη χάσει το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος πήρε τον μόλις ενάμιση χρονών Αναστάση αγκαλιά και πήγε στη δουλειά της.

lazarou-moro-juniorsclub2

«Χθες έτυχε να έχω ρεπορτάζ  νωρίς το πρωί-νωρίτερα από την ώρα που έρχεται καθημερινά η κυρία που κρατάει τον μικρό Αναστάση -οπότε για να ‘μαι εγκαίρως στο θέμα σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου,  χωρίς να το πω καν στη δουλειά μου. Και ενώ τον είχα αγκαλιά πέρασε η υπουργός, οπότε της έκανα συνέντευξη. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα αποτυπωνόταν στην φωτογραφία. Στο ρεπορτάζ που ήταν στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας όλοι κοιτούσαν το μωρό με έκπληξη αλλά και χαρά, μάλιστα πολλοί προθυμοποιήθηκαν να κάνουν και baby sitting για να παρακολουθήσω το ρεπορτάζ. Μία καλή συνάδελφος του έδωσε παιχνίδια του γιου της που είχε μαζί της, ενώ μία άλλη υπάλληλος της Ένωσης του έβαλε να δει τα «Ζουζούνια» στον υπολογιστή της. Ακόμη και η ίδια η κυρία Χριστοδουλοπούλου το σχολίασε και μου είπε: «Πολύ μου αρέσει που πήρες μαζί σου το μωρό σου!», αυτά δήλωσε η Ελένη Λαζάρου στο protothema.

από την Ελένη Βασιλοπούλου