Πολιτισμός Προτεινόμενο

Έρχεται στους κινηματογράφους από την Odeon η κωμική περιπέτεια «Ένας Ξένος στην Πόλη» (Gringo) – Δείτε τρέιλερ

2640685

Η σκοτεινή, κωμική περιπέτεια «Ένας Ξένος στην Πόλη» (Gringo), όπου πισώπλατα «συναδελφικά» μαχαιρώματα, βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μόλις η αρχή των όσων καλείται να αντιμετωπίσει ένας φιλήσυχος Αμερικανός επιχειρηματίας σε ένα επαγγελματικό του ταξίδι στο Μεξικό.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Ντέιβιντ Ογέλοουο, αλλά και η σαγηνευτική και βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν σε έναν ρόλο έκπληξη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 15 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

image001

Ένας Ξένος στην Πόλη Gringo

Όταν ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Μεξικό καταλήγει σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια που φέρνει έναν νόμιμο και φιλήσυχο πολίτη αντιμέτωπο με   βαρόνους ναρκωτικών και μυστικούς πράκτορες

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Χάρολντ, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας (Ντέιβιντ Ογέλοουο) με μετοχές σε μία φαρμακευτική εταιρεία που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο, βρίσκεται σε κίνδυνο μετά από ένα περιστατικό στο Μεξικό. Πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους (Σαρλίζ Θερόν, Τζόελ Έτζερτον), βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας!  Είναι έξω από τα νερά του – ή μήπως μέσα σε αυτά; Μια απολαυστική ταινία γεμάτη γέλιο, δράση και μυστήριο.

Δείτε τρέιλερ