Εσείς γνωρίζετε πόσα γατάκια μπορούν να γεννηθούν από μια αστείρωτη γάτα; – Δείτε βίντεο

Εσείς γνωρίζετε πόσα γατάκια μπορούν να γεννηθούν από μια αστείρωτη γάτα και τους απογόνους της μέσα σε πέντε χρόνια;
 
Στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού και κυρίως των παιδιών σε ό,τι αφορά στα αδέσποτα η Animal Action Hellas ξεκινά μια ακόμη καμπάνια ενημέρωσης με την προώθηση του υπέροχου animated video “Love Cats”. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που δημιουργήθηκε από φίλους και εθελοντές της οργάνωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, και πιο συγκεκριμένα τις γάτες, αλλά και να ενημερώσει για τα οφέλη της στείρωσης. Παράλληλα, το video καλεί το κοινό να επικοινωνεί με τους δήμους για την φροντίδα και την στείρωση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται εντός των ορίων τους, όπως είναι και η νόμιμη υποχρέωσή τους.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ
                 
Το σποτ θα μεταδίδεται δωρεάν από όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας καθ’όλη την διάρκεια του Αυγούστου.
 
Δείτε το video εδώ:

Ενημερωθείτε για το έργο της Animal Action Hellas και για το πως μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε μέσα από το website της οργάνωσης http://www.animalactiongreece.gr ή από την σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/AnimalAction
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame www.frankandfame.gr και και την εταιρεία παραγωγής Imagina www.imagina.gr, οι οποιες συνεργάστηκαν για αυτό το εκπληκτικό βίντεο. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού σποτ και της εκφώνησης του τηλεοπτικού σποτ.
 
Εκφώνηση, προσαρμογή κειμένων, επιμέλεια project: Αγγελική Παναγιωτοπούλου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@animalactiongreece.gr και στο τηλέφωνο 210 – 38 40 010
www.animalactiongreece.gr

 

Διαβάστε επίσης

Ζάκυνθος: φέτος θα γεννηθούν οι περισσότερες Καρέτα-Καρέτα εδώ και 25 χρόνια

Μωρά φλαμίνγκο για πρώτη φορά στην Ελλάδα! – Δείτε εικόνες

Ο καλύτερος φίλους ενός 7χρονου κοριτσιού είναι ένας Πύθωνας 15 μέτρων – Δείτε βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν