Παιδί Προτεινόμενο

Έτοιμοι για το Καρναβάλι των μικρών; Ξεκινούν οι εγγραφές για τη συμμετοχή των γκρούπ στην παρέλαση

karnavali-paidion-3-juniorsclub

Το juniorsclub.gr το πρώτο και μόνο μέσο ενημέρωσης που έχει έδρα και στην Πάτρα, καλύπτει κάθε εκδήλωση που αφορά στα παιδιά!
Στείλτε στο info@juniorsclub.gr τη δική σας συμμετοχή!

Η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού ολοένα και πλησιάζει και όλη η Πάτρα μπαίνει στο κλίμα του Καρναβαλιού.

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 ξεκινά η κατάθεση των αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να κατατεθούν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος).

karnavali-paidion-2-juniorsclub

Επίσης η κατάθεση των αιτήσεων και του Κανονισμού Συμμετοχής υπογεγραμμένου, μπορεί να γίνει και μέσωemail: karnavalimikron@carnivalpatras.gr

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 έως Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου  καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2610 314486.

karnavali-paidion-1-juniorsclub

Η Καρναβαλούπολη θα αποτελέσει και φέτος κυρίαρχο και αναπόσπαστο κομμάτι του Καρναβαλιού των Μικρών. Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων, καθώς και Περιφερειακές Πλατείες της Πόλης μας, θα μεταμορφωθούν σε ένα μαγικό παραμυθένιο παιδόκοσμο: Καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορός, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ και άλλα δρώμενα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη γιορτή των μικρών.