Μαθησιακές δυσκολίες Προτεινόμενο

Εξειδικευμένα τμήματα Αγγλικής γλώσσας για παιδιά με ειδικές μαθησιακές ανάγκες

kids-learn-koutsantoni-xenes-glosses-juniorsclub

Συχνά οι γονείς των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες αναρωτιούνται, εάν είναι εφικτή η προσέγγιση της αγγλικής γλώσσας. Πλέον οι ειδικές μαθησιακές ανάγκες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη λαμβάνοντας υπόψιν το διαφορετικό τρόπο με τον οποίο τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες μαθαίνουν, δημιουργούν φέτος εξειδικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας Αγγλικών.

Το «Play & Learn» για παιδιά 3-6 ετών ξεκινάει στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

 

Πάντα πρωτοπόροι, παρακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση και στις παιδαγωγικές μεθόδους και τις εφαρμόζουν στην πράξη.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Παρέμβασης με το οποίο καλύπτεται κανονικά η ύλη του επιπέδου, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη σειρά βιβλίων.

Απόκτησε πτυχίο Αγγλικών, κερδίζοντας χρόνο & χρήμα!

Τα μαθήματα σχεδιάζονται, διδάσκονται και παρακολουθούνται αποκλειστικά από ειδική παιδαγωγό-καθηγήτρια Αγγλικών με προϋπηρεσία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα στηρίζεται στην πολυαισθητηριακή μέθοδο εκμάθησης, η οποία με ποικίλες δραστηριότητες και χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του μαθητή κάνοντας το μάθημα πιο μεταδοτικό και διασκεδαστικό, επιτυγχάνοντας έτσι την αφομοίωση και κατανόηση της γνώσης.

Η εξατομικευμένη παρέμβαση με τις κατάλληλες ψυχοπαιδαγωγικές ασκήσεις και τεχνικές, διασφαλίζουν την αποτελεσματική υποστήριξη στην αντιμετώπιση των ειδικών μαθησιακών αναγκών στην αγγλική γλώσσα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μάθουν την αγγλική γλώσσα θέτοντας γερές βάσεις!

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα:ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την ΠάτραΚεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη

Α’ όροφοςτηλ. 2610.273925
 
 
koutsantoni-mono-enas-banner-810x135