Φοιτητικό συλλαλητήριο σήμερα στα Προπύλαια!

Σήμερα, Πέμπτη οι φοιτητές ετοιμάζονται για το νέο φοιτητικό συλλαλητήριο, στα Προπύλαια, στη 1 μ.μ. Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας δίνοντας τη συνέχεια μετά το μεγάλο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 31 Οκτώβρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για σύγχρονες σπουδές.

Το σημερινό συλλαλητήριο πραγματοποιείται μετά από κάλεσμα του Πανελλαδικού Συντονιστικού Φοιτητικών Συλλόγων την περασμένη Πέμπτη στο Χημείο. Τη συμμετοχή τους αποφάσισαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι: Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Νηπιαγωγών, Δασκάλων, Τουρκικών Σπουδών, Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, ΝΦΕΕΜΠ, Τοπογράφοι του ΕΜΠ, ΣΕΤ, ΣΕΤΠ, ΣΔΟΚΕ, ΣΕΥΠ του ΠΑΔΑ. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχει αποφασίσει και ΦΣ του Γεωπονικού. 

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη, Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΠΑΜΑΚ και του ΑΠΘ προχωρούν σε κινητοποίηση στην πρυτανεία του ΑΠΘ για τα οξυμένα προβλήματα των Τμημάτων, τις μετεγγραφές, τη φοιτητική μέριμνα, ενώ Φοιτητικοί Σύλλογοι από την Κρήτη καλούν σε παγκρήτιο φοιτητικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών.

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν