Αθλητισμός Προτεινόμενο

2ο Friendship Games-TAE KWON DO! 12 στα 12 τα μετάλλια για τους μικρούς αθλητές του Α.Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών

vasileia4-juniorsclub.gr

Με σύνθημα «Ναι στον αθλητισμό, όχι στο Bullying!» πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (10 Μαΐου 2015), το 2ο Friendship Games! TAE KWON DO, στο Κλειστό Γήπεδο Ροίτικων-Παραλίας, στην Πάτρα.

vasileia9-juniorsclub.gr

Το Α.Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών (Γ. Παπανδρεόυ 73, πρώην Καλαβρύτων), με προπονητή τον Γιώργο Κατσιγιάννη, έλαβε μέρος με τους αθλητές τους στο φιλικό πρωτάθλημα ταενβοντό.

vasileia8-juniorsclub.gr

«Ο απολογισμός για τον ΑΣ Βασιλεία Πατρών, είναι ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου.», δήλωσε ο δάσκαλος του ταεκβοντό Γιώργος Κατσιγιάννης, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των αθλητών.

vasileia1-juniorsclub.gr

12 στα 12 μετάλλια για το Α.Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ!!!

vasileia6-juniorsclub.gr

Στο πρωτάθλημα 2ο Friendship Games! TAE KWON DO, από το Α.Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΑ, έλαβαν μέρος οι αθλητές: Κάνιστρα Μαρία, Παπακωνσταντίνοπουλος Ανδρέας, Λαζαρίδης Χρήστος, Λαζανάς Κλεάνθης, Παναγόπουλος Θωμάς και Διονύσιος, Παπανδρέου Χρήστος, Κότα Αφροδίτη, Ξυγκα Χριστίνα, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης, Βαλίδης Χρήστος και Παναγιωτόπουλος Νικόλαος.

vasileia7-juniorsclub.gr

Το TAE KWON DO, εκπαιδεύει τα παιδιά από μικρή ηλικία και διαμορφώνει άτομα ολοκληρωμένα, με αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, σεβασμό, παιδιά με ευγενική συμπεριφορά, αθλητές με προοπτική. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τα παιδιά που κάνουν ταεκβοντό, είναι η συμπεριφορά τους ανάμεσα σε άλλα παιδιά, συνομήλικα ή μεγαλύτερα, εκεί, μπορούν να αντιμετωπίσουν με σωστή συμπεριφορά οποιονδήποτε μαθητή, είναι μεγαλόψυχα και δεν κάνουν «εξυπνάδες».

vasileia1-juniorsclub.gr

Ποτέ κανένα παιδί, κανένας αθλητής ταεκβοντό δεν έγινε θύμα Bullying. Γιατί, αυτά τα παιδιά ξέρουν να προστατεύουν τον εαυτό τους κι΄αν απαιτηθεί θα στραφούν προς την διεύθυνση του σχολείου και την οικογένεια τους.

1vasileia-juniorsclub.gr

Για τους γονείς που θέλουν να δώσουν κίνητρο στα παιδιά τους, να τους διδάξουν πώς θέτουμε στόχους στη ζωή μας, το ταεκβοντό είναι το άθλημα, η πολεμική τέχνη που θέτει κανόνες. Αυτούς τους κανόνες ένας καλός αθλητής, τους ακολουθεί παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε τη σελίδα στο www.facebook.com/as.vasileia