Κοινωνία

Φρίκη στις ΗΠΑ: Γυναίκα βίασε 9 παιδιά από την ίδια την οικογένειά της

ImageHandler.ashx

Συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται – Είναι όλα ψέματα, υποστηρίζει η μητέρα της Βερόνικα Μπλέικ

Υπόθεση που ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία συγκλονίζει την αμερικανική κοινωνία και ειδικότερα το Άρκανσας, καθώς μία γυναίκα φέρεται να έχει βιάσει εννιά παιδιά από την ίδια την οικογένειά της, ενώ η αστυνομία εξετάζει και άλλες περιπτώσεις βιασμών, οι οποίες ενδέχεται να την αφορούν.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών Μέσων, η Βερόνικα Μπλέικ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, μετά από καταγγελία που έφτασε στους αρμοδίους για την εμπλοκή της γυναίκας σε τρεις βιασμούς ανηλίκων μέχρι τον Ιούλιο του 2017.

veronica1

Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής εισαγγελέας της περιοχής, από τις μέχρι στιγμής έρευνες, προέκυψε ότι η Βερόνικα Μπλέικ έχει βιάσει τουλάχιστον εννέα παιδιά, συγγενείς της.

Μέχρι στιγμής της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για έξι βιασμούς, επτά περιπτώσεις που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και μία περίπτωση σεξουαλικής απάτης με ανήλικο.

veronica2

Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τις αμερικανικές αρχές, ενώ ο δικαστής όρισε το ποσό των 100.000 δολαρίων ως εγγύηση για να μείνει ελεύθερη.

Η ηλικία των θυμάτων δεν δημοσιοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, διευκρινίστηκε ωστόσο, ότι είναι κάτω των 18 ετών.

Η μητέρα της Βερόνικα Μπλέικ, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Άρκανσας, υποστήριξε ότι είναι όλα ψέματα και πως οι κατηγορίες εναντίον της κόρης της δεν ευσταθούν.

veronica3