Μωρό Προτεινόμενο

Γέννησε τρίδυμα και μοιάζουν καταπληκτικά – Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις – Φωτογραφίες

babys-tridima-6-juniorsclub

Τρία πανέμορφα αγοράκια γεννήθηκαν και είναι τόσο ίδια, όπου και η μαμά τους δυσκολεύετε να ξεχωρίσει. Αυτό συνέβαινε κυρίως στην αρχή, και στους άλλους…, η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που το μόνο που τους ενδιέφερε είναι ότι γεννήθηκαν καλά τα μωρά! 

babys-tridima-4-juniorsclub

Η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς τρίδυμα με φυσικό τρόπο είναι μόλις μία στις 8.000 συλλήψεις, ενώ το ποσοστό στην περίπτωση μονοζυγωτικών τριδύμων είναι ακόμα μικρότερο και κυμαίνεται από 1 στις 60.000 έως 1 στις 2.000.000 πιθανότητες.

babys-tridima-1-juniorsclub

 

Η Becki-Jo Allen από το Λίβερπουλ, είναι η μητέρα η οποία τα κατάφερε! Η 23χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο περίπου τρία υγιέστατα αγοράκια τα οποία είναι πανομοιότυπα.

babys-tridima-2-juniorsclub

 

Μάλιστα όπως είπε η Becki-Jo Allen στην αρχή οι γιατροί έλεγαν πως δεν πρόκειται για μονοζυγωματικά τρίδυμα ωστόσο «όταν ήρθαμε σπίτι μας έλεγαν ότι δύσκολα μπορούν να τα ξεχωρίσουν». Έτσι μετά από ειδικές εξετάσεις, αποδείχθηκε και επιστημονικά ότι ο Roman, ο Rocco και ο Rohan είναι πανομοιότυποι. 

babys-tridima-3-juniorsclub

«Όταν ήταν μωρά ήταν αρκετά δύσκολο να τα ξεχωρίσω αλλά ποτέ δεν μπερδεύτηκα. Και οι τρεις έχουν σκούρα σημαδάκια ανάμεσα στα φρύδια τους με του Roman να είναι ελαφρώς πιο σκούρα ενώ ο Rohan έχει ένα σημάδι στο πόδι του» λέει η νεαρή μητέρα. 

Τώρα δέκα μήνες μετά τη γέννησή τους, όπως λέει η μαμά τους τα τρία αδερφάκια μπορεί να είναι ολόιδια εξωτερικά όμως οι προσωπικότητές τους είναι διαφορετικές. «Ο Rohan συνεχώς φωνάζει, o Rocco είναι πιο ήρεμος ενώ ο Roman δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά του». 

babys-tridima-5-juniorsclub

Ανάμεσα τους και ένα μεγαλύτερο κοριτσάκι το οποίο εναρμονίζει την εικόνα μεταξύ των 3 αγοριών!