Ομορφιά

Γιατί κάθε γυναίκα από μικρή ηλικία σκέφτεται τα χέρια της…

nuxia-KOXULI-juniorsclub.gr

Η Βασιλική Κοπάνου Nail artist and designer μας παρουσιάζει τις τάσεις της μόδας για τις έφηβες, τις φοιτήτριες, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν εντυπωσιακά άκρα!

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε πάντα να είμαστε περιποιημένες από την κορφή ως τα νύχια. Από την πιο μικρή δεσποινιδούλα μέχρι και τη γιαγιά. Όποιο κι αν είναι το επάγγελμά μας, οτιδήποτε κι αν κάνουμε ή δεν κάνουμε στην καθημερινότητά μας, θέλουμε τα νύχια μας να είναι όμορφα, εντυπωσιακά και φυσικά in fashion.
Τα νύχια μας αποτελούν το στολίδι του χεριού για αυτό και θα πρέπει να είναι μονίμως περιποιημένα μιας που είναι από τα βασικά πράγματα που κοιτάζει ένας άνδρας πάνω σε μία γυναίκα.
Τι επιτάσσει όμως η τάση της μόδας για το καλοκαίρι 2015;
Το juniorsclub.gr απευθύνθηκε στην ειδικό Nail Artist Βασιλική Κοπάνου, η οποία εκτός του ό,τι θα μας λύσει τα χέρια, αν μη τι άλλο θα μας τα ομορφύνει.
j.c.: Tι επιτάσσει η μόδα στα άκρα μας;
B.K.: Το σχήμα που επικρατεί είναι το οβάλ – αμύγδαλο έως και λίγο πιο μυτερό. Τα σχήματα κολακεύουν το γυναικείο χέρι όταν τα διατηρούμε σε ένα μεσαίο μήκος ή σε αρκετά μακρυά νύχια.
nuxia-vasiliki-juniorsclub.gr
Δεν επιλέγουμε να τα τοποθετήσουμε σε κοντά νύχια γιατί χάνεται η κομψότητα του σχήματος. Το κοντό νύχι συνήθως το προτιμάμε τετραγωνικό.
nuxia-poua-vasiliki-juniorsclub.gr
Νύχια πολύχρωμα, μονόχρωμα, με σχέδια, με στράς, 3D, όλα είναι πανέμορφα και θα μας δώσουν πολλές ιδέες για το πως θα φτιάξουμε τα νύχια μας και θα εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας έξοδο. Ακόμη κ το πιο λιτό σχέδιο μπορεί να εντυπωσιάσει για αυτό μην τα παραφορτώνετε!
nuxia-tetragwna-aspro-mauro-xruso-vasiliki-juniorsclub.gr
  j.c.: Ποια είναι τα χρώματα και τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν;
B.K.: Tα χρώματα έχουν ένταση και το φετινό καλοκαίρι… Φωσφοριζέ, έντονες αντιθέσεις και το λευκό σχέδιο έχει φθάσει να επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Τα πολύχρωμα σχέδια ταιριάζουν με την χαρούμενη καλοκαιρινή μας διάθεση και γι’αυτό βρίσκονται για ακόμη έναν χρόνο μέσα στις προτάσεις της μόδας. Δεν ξεχνάμε να βάζουμε ένταση στη διακόσμηση, να τη στολίζουμε με καλαισθησία και να αναδεικνύουμε με αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα της πελάτισσάς μας.
nuxia-mutera-polu-vasiliki-juniorsclub.gr
Όσο και αν μας φαίνεται περίεργο το μαύρο χρώμα είναι μέσα στην λίστα μας ακόμη και για το καλοκαίρι και θα πρέπει να το συνηθίσουμε, για όσος καιρός απομένει ακόμη.
nuxia-tetragwna-aspro-mauro-xruso-vasiliki-juniorsclub.gr
 Η  Nail artist and designer Βασιλική Κοπάνου σε συνεργασία με την αριχισυντάκτρια του juniorsclub.gr, τον Οκτώβριο του 2014 πραγματοποίησαν έκθεση φωτογραφίας στην Πάτρα με με πολύ μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο.
Μια έκθεση που ξεπέρασε κάθε φαντασία, μια διαφορετική Ελένη Βασιλοπούλου που επιχείρησε να φωτογραφήσει την πιο τρελή ιδέα της και μια Βασιλική Κοπάνου σε ρόλο δημιουργού.
mpalarina-fwtografish-juniorsclub.gr
Φροντίστε να έχετε πάντα περιποιημένα τα νύχια σας. Πάρτε ιδέες και επικοινωνήστε με την Βασιλική Κοπάνου.
kopanou-vasiliki-juniorsclub.gr