Διασκέδαση

Γονείς έστησαν ένα μαγικό σκηνικό με πατημασιές του Άη Βασίλη – Δείτε το απίστευτο βίντεο

paidi-agios-basilis-768x480

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν κάθε χρόνο διάφορα βίντεο με αντιδράσεις παιδιών τη στιφμή που καταλαβαίνουν ότι ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε και το δικό τους σπίτι, αφήνοντας ίχνη πίσω του… Ο μικρός Archie ζει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Το παιδάκι κατεβαίνει με τη σκάλα, και βλέπει έκπληκτο πατημασιές του Άγιου Βασίλη! “Όλα αυτά είναι για μένα;”, αναρωτιέται ο πιτσιρικάς βλέποντας τα δώρα που του άφησε ο Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα.

Οι πατημασιές στο πάτωμα κλέβουν την παράσταση και η αντίδραση του μικρού ξεπερνά κάθε φαντασία. “Υπέροχο βίντεο. Υπέροχοι γονείς!”, σχολιάζει χρήστης του Youtube ενώ άλλος δηλώνει ότι του χρόνου θα κάνει το ίδιο στα ανήλικα παιδιά του.

Και δύο γονείς από την Αμερική, σκέφτηκαν να δώσουν περισσότερη μαγεία στο μύθο του Άγιου Βασίλη, και το κατάφεραν. Ετοίμασαν για το μικρό τους γιο, ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό, που -δικαίως- έχει ενθουσιάσει το Διαδίκτυο. Δεν χρειάζονται, άλλωστε, πολλά πράγματα, ούτε πολλά έξοδα, για να στήσει κανείς ένα… Αγιο-Βασιλιάτικο σκηνικό μέσα στο σπίτι του… Μία γρήγορα αναζήτησ στο ίντερνετ θα σας δώσει σίγουρ απολλές ιδέες…

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του μικρού.