Διασκέδαση Ρεπορτάζ

H Supergirl θα αποκτήσει τη δική της ταινία!

AcwLZY7JXE

Η ιστορία της Supergirl μπορεί να εκπροσωπείται επάξια στην μικρή οθόνη από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του The CW. Ωστόσο, η Warner Bros. έχει μεγαλύτερα σχέδια για αυτή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Oren Uziel (22 Jump Street, The Cloverfield Paradox) εργάζεται στο σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας της Supergirl , χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.  

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι το Supergirl μπήκε στα σκαριά επειδή η DC με τη Warner ψάχνονται για να δημιουργήσουν ένα νέο πρότυπο για τις μελλοντικές ταινίες του Superman, ώστε να ξεφύγουν κάπως από το σκοτεινό ύφος του Man of Steel και να προσεγγίσουν κάπως το ύφος της Marvel.

Η Melissa Benoist υποδύεται την Kara Zor-El στην τηλεοπτική σειρά Supergirl, αλλά μάλλον δεν θα την δούμε στην κινηματογραφική βερσιόν. Η DC εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να αγνοήσει τα όσα γίνονται στο “Arrowverse” του The CW και να δημιουργήσουν ξεχωριστές οντότητες, όπως η περίπτωση του Flash. Πάντως, θα είναι ιδιαίτερα κομβικό σημείο η επιλογή της αντικαταστάτριάς της.

 supergirl2