Παιδί Προτεινόμενο

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την «Λίμνη των Κύκνων» στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας!

LOW-LIMNI-TON-KYKNON-AFISA(1)

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική  θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο , στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

 

 Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν :

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

12.00 και 17.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλ. 2610325-778 (10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00)