Η νταντά δίπλα σε κάθε βήμα του Τζορτζ και της Σάρλοτ…. φύλακας άγγελος!

Δεν πρόκειται για τη μητέρα τους, Κέιτ, ούτε για τον πατέρα τους, Γούλιαμ ή κάποιο άλλο συγγενικό τους πρόσωπο, αλλά για την νταντά που βρίσκεται στην υπηρεσία τους από το 2014 και συνοδεύει τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριntantamesa3_0κίπισσα Σάρλοτ στα πάρκα, στις εξόδους, στις εκδρομές, στα ταξίδια και τις περιηγήσεις, σαν ένας φύλακας άγγελος στη γη.

Ο λόγος για την Ισπανίδα Μαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο, απόφοιτη του κολεγίου Νόρλαντ, στο Bath, που λειτουργεί από το 1892 και εκπαιδεύει νταντάδες, οι οποίες προορίζονται για τις γαλαζοαίματες οικογένειες.

Σε αυτό επιλέγονται μόνο λίγες από τις εκατοντάδες αιτήσεις εισαγωγής και μετά την τριετή διάρκεια των σπουδών, αποφοιτούν περίπου είκοσι νταντάδες ετησίως, οι οποίες φορούν με τιμή τη χαρακτηριστική επίσημη νοσοκομειακή τους στολή και μεταξύ άλλων αποκτούν άριστες δεξιότητες στο ράψιμο, το μαγείρεμα, την αυτοάμυνα και την αλλαγή πάνας.

ntantamesa1_0

Η Μποράλο, που έδωσε το «παρών» και στο γάμο της Πίπα Μίντλετον, αν και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανατροφή του Τζορτζ και της Σάρλοτ, διατηρεί πάντοτε χαμηλούς τόνους, αφήνει την εντύπωση πως η Κέιτ ασχολείται με τα παιδιά όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ γίνεται φανερό ότι υπάρχει μια έκδηλη συμπάθεια ανάμεσα στο πρόσωπο της και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Κι αν πιστεύετε, ότι η τακτική της απέναντι στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθεί αυστηρές γραμμές, τότε κάνετε λάθος, αφού φημολογείται, ότι τα νάζια των Τζορτζ και Σάρλοτ στο φωτογραφικό φακό είναι όλα «μαθήματα» της αγαπημένης τους νταντάς!

nanny1

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν