Διάφορα

Η Πάτρα μπαίνει και «επίσημα» σε εορταστικούς ρυθμούς – Δείτε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 7

Η Πάτρα από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα ζει και «επίσημα» σε ρυθμούς εορταστικούς. Το μήνυμα προκειμένου ν’ αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση  για να φύγει το 2018 και την έλευση του 2019,  θα δοθεί στις 7.30 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό να ανοίγει τις «πύλες» του, υπό τους ήχους της Μπάντας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μοίρασμα λουκουμάδων.

Ο κύκλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει Δήμος Πατρέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα συνεχιστεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με την πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης  συναυλίας, « Τα όπλα  σωπάστε ….ν” ακουστούν οι ευχές», στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στις 8.30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το Χορευτικό – αποτελούμενο από μικρά παιδιά – της Σχολής ΚΕΕP DANCING – ΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και το συγκρότημα 15.50 ,παίρνουν τη σκυτάλη και από τις 7.30 το απόγευμα, μετατρέπουν την πλατεία Γεωργίου σε μία απέραντη «σκηνή» μουσικής και χορού.

Το Δημοτικό Ωδείο θα αφήσει και φέτος το δικό του ξεχωριστό «αποτύπωμα» στις  εκδηλώσεις , με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλίατων Συνόλων του και τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η συναυλία θα γίνει στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου , στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ομάδα των «Ταξιδευτών της Πρόζας» στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, θα διαβάσει σε μικρά και …μεγάλα παιδιά, δύο από τα πιο κλασσικά παραμύθια. «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» του Τσαρλς Ντίκενς. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, διοργανώνει στην πλατεία Γεωργίου εκδήλωση με χορούς και δρώμενα για τα παιδιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

XRISTOYGENNIATIKH SYNAYLIA1

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα