Ιεράπετρα: Μαθητής επιτέθηκε και τραυμάτισε δασκάλα

Μία ακόμη επίθεση σε βάρος εκπαιδευτικού σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας, αυτήν την φορά με δράστη έναν μαθητή.

*Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα και έγκυρα; Να λαμβάνεις μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς;;; Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook (Juniorsclub.gr) —–> ΕΔΩ

 

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτη Σαρρή, ο οποίος μιλώντας στον «Ηχώ 99,8» έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για το συμβάν.

Ο μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, ένας μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά και στη συνέχεια πέφτοντας, χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η εκπαιδευτικός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής, «τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πώς θα το χειριστούν. Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν