Κοινωνία

Ημέρα νίκης η χθεσινή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με την οικογένεια του

406898

Δεν ήταν μόνο η μεγάλη πολιτική νίκη που έφερε χαμόγελα στην οικογένεια Μητσοτάκη χθες, αλλά και η ονομαστική γιορτή του πρωθυπουργού, από σήμερα, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γιόρταζε ολημερίς στο πλευρό των παιδιών του.

Έτσι, η ημέρα του ξεκίνησε με το πιο γλυκό «δώρο» από την μικρή του κόρη, Δάφνη, το οποίο ήταν ένα εντυπωσιακό γλυκό! Ο Κ. Μητσοτάκης, περήφανος μπαμπάς, δημοσίευσε στα social media την φωτογραφία της με το σχόλιο «Δώρο γιορτής από την ανερχόμενη pastry chef Δάφνη!»:

Και μετά ήρθε μια ακόμα μεγαλύτερη γιορτή

Με την ανακοίνωση των πρώτων exit polls, o Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε με δάκρυα στα μάτια στην αγκαλιά του γιου του Κωνσταντίνου. Μετά αγκάλιασε σφιχτά τις κόρες του Σοφία και Δάφνη:

Ακολούθησε η επινίκια φωτογραφία, μέσα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς. Σε αυτήν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελαστός, έχει αγκαλιά από τη μια τη μεγάλη του κόρη Σοφία και από την άλλη η σύζυγό του Μαρέβα. Δίπλα τους ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη, χαμογελαστοί και χαρούμενοι για την εκλογική νίκη του πατέρα τους:

Στη δεύτερη οικογενειακή φωτογραφία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ένα φιλί στο μάγουλο της Μαρέβα:

Σήμερα. η πιο συγκινητική στιγμή κατά την τελετή ορκωμοσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού ήταν μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

Αφού πρώτα ο νέος πρωθυπουργός υπέγραψε το πρωτοκόλλο ορκωμοσίας, στη συνέχεια πλησίασε τα τρία παιδιά και τη σύζυγό του τους οποίους αγκάλιασε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτα αγκάλιασε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στη συνέχεια τη μικρότερη κόρη του Δάφνη και μετά μαζί τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τον Κωνσταντίνο και την Σοφία.

mhtsot_agkal_ork7
mhtsot_agkal_ork8
mhtsot_agkal_ork4
mhtsot_agkal_ork3
mhtsot_agkal_ork2
mhtsot_agkal_ork1