Διασκέδαση Προτεινόμενο

Είναι ανήλικος, είναι διάσημος στο εξωτερικό και είναι juniorsclub.gr – Δείτε τι μας έστειλαν στο Twitter

the-voice-kids-blind-audition-domino-by-darren-espanto-juniorsclub.gr

Και φυσικά δε γινόταν να μη το γράψουμε!

Σε πρόσφατο άρθρο μας, ανεβάσαμε τον νεαρό καλλιτέχνη να τραγουδά με απίστευτο τρόπο το «Chandelier» της Sia. Και ο Darren Espanto το είδε καθώς και οι fans του και επικοινώνησαν με εμάς μέσω Twitter. Μια ευχάριστη πινελιά στην εργασία μας! 

Δείτε το τουίτ :

s

Ο Darren Espanto που γεννήθηκε στον Καναδά κι έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες, αν κι είναι μόλις 14 ετών έχει γράψει μια σημαντική μουσική σταδιοδρομία μέχρι στιγμής, ενώ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας μεγάλος μουσικός!

Κέρδισε σε γνωστό, μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, ενώ έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο reality «The Next Star», κάνοντάς τον, τον πιο νέο ηλικιακά φιναλίστ στην ιστορία του show.

Σε ηλικία 12 ετών είχε βγάλει ήδη 5 δίσκους, ενώ η φήμη του εκτοξεύθηκε με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι «The Voice Kids Philippines». Όλες του οι συναυλίες είναι sold out και το 2014 έβγαλε τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο, που έγινε χρυσός!

Είναι ο πιο νέος καλλιτέχνης που τα τραγούδια του καταλαμβάνουν την 1η ή τη 2η θέση στα iTunes σε λιγότερο από 10 ώρες  και ο πιο νέος που τραγούδησε σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια το «Mall of Asia Arena».

s

Keep going on, Darren! :) 

Θυμηθείτε εδώΠιτσιρικάς τραγουδά το “Chandelier” της Sia και… μαγεύει!!! Ακούστε τον (video)