Υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Επιδεικνύοντας τη γνωστή ευαισθησία του, σε εποχή έντονης κοινωνικής αναταραχής και οικονομικής δυσπραγίας, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αποφάσισε να παράσχει, στο πλαίσιο του δυνατού, ευκαιρίες για περεταίρω εκπαίδευση σε μαθητές/φοιτητές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας μια (1) πλήρη υποτροφία και δυο μερικές (50%) υποτροφίες σε πρόγραμμα προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου σε παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού.

Οι υποτροφίες αυτές παραχωρούνται σε προγράμματα προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου, νοουμένου ότι ο/η υποψήφιος ανταποκρίνεται στα κριτήρια του προγράμματος για το οποίο ενδιαφέρεται.

Επιπλέον στόχος της παραχώρησης αυτών των υποτροφιών είναι η διάδοση των αξιών του εθελοντισμού και της προάσπισης του δικαιώματος όλων των παιδιών στην παιδεία και μάθηση, όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη.

kypros-juniorsclub

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ιδιαίτερα τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Διοίκησης Δρ. Αιμίλιο Σολωμού για την πολύτιμη στήριξή τους!

   ]]>

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν