Κοινωνία

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ – Βοήθεια στο Νεπάλ

donate_am_nepal_75_640

Δωρεές προς την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF

Σεισμός στο Νεπάλ: τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθειά μας τώρα !

Ο καταστροφικός σεισμός των 7,9 ρίχτερ που έπληξε το Νεπάλ ισοπέδωσε σπίτια, μνημεία και υποδομές, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα απέραντο νεκροταφείο, με χιλιάδες νεκρούς.  Απελπιστική είναι η εικόνα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας όπου οι τραυματίες συρρέουν κατά χιλιάδες, ενώ οι ελλείψεις σε εξοπλισμό, φάρμακα και ιατρικά μέσα, είναι τεράστιες.

Εκτιμώνται σε 2,8 εκατομμύρια τα παιδιά που έχουν πληγεί και χρειάζονται τη βοήθειά μας !

Η UNICEF βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά και τις οικογένειες στην περιοχή. Σε μία τέτοια τραγωδία που έπληξε το σύνολο της χώρας και οι ανάγκες είναι τεράστιες, κάθε λεπτό μετράει. Παρακαλώ κάντε τη δωρεά σας σήμερα κιόλας.

Τα παιδιά του Νεπάλ χρειάζονται τη βοήθειά σας σήμερα, περισσότερο από ποτέ.

Η UNICEF υποστηριζόμενη από τη εθελοντική οικονονική ενίσχυση των δωρητών της, εργάζεται αποτελεσματικά σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, ώστε να στηρίξει τα παιδιά που ζουν σε συνθήκες εκτάκτων αναγκών, όπως φυσικές καταστροφές, πόλεμοι, εμφύλιες συρράξεις,  σώζοντας όσες περισσότερες ζωές μπορεί, ενώ παράλληλα προστατεύει τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών.

 - Οι πόροι που θα συγκεντρωθούν από αυτή την έκκληση θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν πληγεί από το σεισμό στο Νεπάλ. Σε περίπτωση που οι πόροι που θα συγκεντρωθούν υπερβούν τις χρηματοδοτικές ανάγκες της UNICEF για την έκκληση αυτή, θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν παιδιά σε άλλες καταστάσεις επείγουσας ανάγκης σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: unicef.gr