Παιδί Προτεινόμενο

ΚάΠα Κιμωλία: Το πιο ευχάριστο μέρος να περνούν τα παιδιά σας τα καλοκαίρια τους

paidia-1-zografizoun-juniorsclub

Τα σχολεία έκλεισαν και ήρθε η ώρα τα παιδιά σας να κάνουν ένα τεράστιο διάλειμμα και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και εμείς σας έχουμε τη λύση, αφού εμπιστευόμαστε απόλυτα τα χέρια των ειδικών. Και δεν είναι άλλοι από το ΚάΠα Κιμωλία. Διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και διαγνωνισμοί είναι μερικές από τις δραστηριότητες που σας προσφέρει το ΚάΠα Κιμωλία.

Το ΚάΠα Κιμωλία σας περιμένει σε έναν χώρο άκρως διαμορφωμένο και φιλόξενο, στη σοφίτα και την αυλή του για να περάσετε στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και να προσφέρετε στο παιδί σας μία μοναδική εμπειρία μέσα από ένα πρόγραμμα διασκεδαστικών, δημιουργικών αλλά και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
 
sxima_therino
 
Το ΚάΠα Κιμωλία βάζει τη σφραγίδα του, εσείς την παρέα σας, ενώ υπόσχεται να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης!
 
pic1
Το ΚάΠα κιμωλία στεγάζεται στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο του εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα στο Κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας στην Κορίνθου 255, στην Πάτρα.
 
Ωράριο: 8.00 π.μ. με 3.00 μ.μ.
Ελεύθερη προσέλευση και αποχώρηση
 
pic2