Παιδί Πολιτισμός

Κάρμεν Ρουγγέρη: Με «Μικρό Πρίγκηπα» και «Ηρακλή» οι καινούργιες παραστάσεις της για παιδιά

main-5

Όχι μια, αλλά δύο καινούργιες παραστάσεις για παιδιά πρόκειται να ανεβάσει η Κάρμεν Ρουγγέρη στον προσεχή χειμώνα. Η πρώτη παράσταση που υπογράφει τη θεατρική μεταφορά της είναι «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου πέρυσι παιζόταν με μεγάλη επιτυχία ο «Θησέας και Μινώταυρος» (να θυμίσουμε ότι ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία στις 4 Αυγούστου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας).

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Το κείμενο υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό και πρόκειται να το παρουσιάσει με τέτοιον τρόπο ώστε ακόμα και τα πιο μικρά παιδιά να καταλάβουν το έργο. Είναι ο δικός της ξεχωριστός τρόπος που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών πάνω στη σκηνή εδώ και 25 χρόνια, καθώς και η συμβολή των συνεργατών της σε όλες τις παραστάσεις της που για τα ελληνικά δεδομένα είναι υπερπαραγωγές.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια μαζί με την κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία των σκηνικών και των κοστουμιών της παράστασης. Δυνατό χαρτί θα είναι και η μουσική του Στέφανου Κορκολή.

Δεύτερη παράσταση για παιδιά θα είναι μια μεγάλη παραγωγή που θα ανέβει στο Christmas Theater, ο «Ηρακλής» σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη απόδειξη της ιδιαίτερης αγάπης που έχει στην ελληνική μυθολογία. Σε πρώτη φάση οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν τα Σαββατοκύριακα στο συγκεκριμένο θέατρο και φυσικά θα υπάρξει πρόσκληση για τα σχολεία εφόσον οι δάσκαλοι, οι γονείς και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Διαβάστε επίσης

Κάρμεν Ρουγγέρη: “Με φοβίζει ότι δεν μπορούμε πια να ονειρευόμαστε ούτε για μας ούτε για τα παιδιά μας..”

“Ο Θησέας και ο Μινώταυρος” από την Κάρμεν Ρουγγέρη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου ταξιδεύει στην Ελλάδα και παρουσιάζει “Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος” – Δείτε το πρόγραμμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή