Παιδί Προτεινόμενο

Καρναβάλι των μικρών στην Πάτρα: Δηλώστε συμμετοχή στο παιδικό γκρουπ Πίτερ Παν – Η χώρα του Ποτέ! (Με 5 διαφορετικές στολές)

peter-pan-600

Δηλώστε συμμετοχή στο 6932.011.395

Καρναβάλι των μικρών στην Πάτρα και το juniorsclub.gr θα είναι εκεί μαζί με τα παιδιά να χορέψει στους δρόμους και να μεταμφιεστεί με τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές!

Τα παιδικά γκρουπ πολλά, εμείς σας παρουσιάζουμε το γκρουπ με θέμα: Πίτερ – Παν, Η χώρα του Ποτέ! 

Ο ανέμελος και σκανδαλιάρης Πίτερ Πάν, η απαστράπτουσα νεραϊδούλα Τίνκερ Μπελ, ο πανπόνηρος Κάπτεν Χουκ, η έμπιστη φίλη του Γουέντι και οι πειρατές, ταξιδεύουν στην “Χώρα του Ποτέ” και έρχονται στον Καρναβάλι των μικρών!!!

Το συγκεκριμένο γκρουπ συμμετέχει στα παιχνίδια τα οποία θα γίνουν στην Καρναβαλούπολη 27 και 28 Φεβρουαρίου και στις δωρεάν δράσεις για παιδιά οι οποίες θα γίνουν στην veso mare. Η γιορτή των μικρών καρναβαλιστών θα ολοκληρωθεί με πάρτυ χωρίς είσοδο για όλα τα παιδάκια!!!

Το γκρούπ θέλουμε να το χαρούν όλα τα παιδάκια γι΄αυτό σας παρουσιάζουμε τις στολές και τις τιμές τους!

1. Πίτερ Πάν (η στολή αποτελείται από τη μπλούζα, το κολάν, τη ζώνη και το καπέλο) τιμή: 17 ευρώ για παιδιά – 18 ευρώ ενηλίκων

PITER PAN 2

2. Νεραϊδούλα Τίνκερ Μπελ (η στολή αποτελείται από το φορεματάκι, τα φτερά και το μακιγιάζ. Υπάρχουν οι χρωματισμοί σε ροζ και λαχανί, , από μέσα μπορείτε να φορέσετε μπλουζάκι στην απόχρωση της στολής) τιμή: 20 ευρώ για παιδιά – 20 ευρώ ενηλίκων.

Tinkerbell-1

3. Γουέντι (η στολή αποτελείται από το φόρεμα, την κορδέλα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ) τιμή:16 ευρώ για παιδιά – 17 ευρώ ενηλίκων

wendyfrompeterpan

4. Πειρατές (η στολή αποτελείται από παντελονάκι, μπλούζα, ζώνη, μαντήλι, σπαθί και μακιγιάζ) τιμή: 18 ευρώ για παιδιά – 19 ευρώ ενηλίκων

PEIRATES 2

5.Κάπτεν Χουκ (η στολή αποτελείται από παντελόνι, σακάκι με τρέσες, μπότες, ζώνη, καπέλο, γάντζο και μακιγιάζ) τιμή: 33 ευρώ για παιδιά – 35 ευρώ ενηλίκων

captain-hook 1

 Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και οι στολές είναι σε αποχρώσεις που σχετίζονται με αυτές. Αυτό το κάναμε για να είναι πιο ωραίες και εμπλουτισμένες.