Ζώα

Κίνα: Τίγρης κατασπάραξε άντρα μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του – Δείτε το video

tigris-juniorsclub

Ένας νεαρός άντρας σκοτώθηκε από μία τίγρη μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του παιδιού του σε ένα πάρκο με άγρια ζώα στην πόλη Νίγκμπο, 200 χιλιόμετρα νότια της Σανγκάη.

Το τραγικό περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένας αυτόπτης μάρτυρας και είναι συγκλονιστικό καθώς σε αυτό φαίνεται το ζώο να σέρνει τον άντρα κάτω από τα δέντρα και να του βυθίζει τα δόντια του στο λαιμό, ενώ δύο ακόμα τίγρεις βρίσκονται στο σημείο και παρακολουθούν.

Οι επισκέπτες του πάρκου σήμαναν αμέσως το συναγερμό αλλά το προσωπικό του πάρκου χρειάστηκε μία ώρα μέχρι να καταφέρει να απελευθερώσει το θύμα με τη χρήση πυροτεχνημάτων και ενός κανονιού νερού.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λίγη ώρα αργότερα όμως άφησε την τελευταία του πνοή. Χαρακτηριστικό πάντως της βιαιότητας της επίθεσης που δέχτηκε το θύμα είναι το γεγονός ότι σε κάθε του προσπάθεια να σηκωθεί, η τίγρης του επιτίθετο και το έριχνε κάτω.

Τα κινεζικά Μέσα αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη όταν ο άντρας για άγνωστους λόγους αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες και αφού σκαρφάλωσε στον ύψους 3 μέτρων φράχτη με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χώρο που ζουν οι τίγρεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία τίγρης πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε.

Δείτε το video