Διάφορα

Κόκκαλης, Δούρος κι ένα γεμάτο αμφιθέατρο από διακεκριμένους επιστήμονες κι επιχειρηματίες στο διαγωνισμό Blue Growth Patras – Φωτογραφίες

mxlrkssphl5a0a965fc02da

Ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και επιχειρηματίες πάνω σε θέματα γαλάζιας ανάπτυξης αλλά και ευκαιριών που μπορούν να δοθούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα και διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας πάνω στη θαλάσσια οικονομία περιελάμβανε το πρόγραμμα του Blue Growth Patras που πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το δίκτυο βιώσιμης επιχειρηματικότητας “Aephoria.net”, με τη συνεργασία του Patras IQ και την υποστήριξη των ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος, EQnomics, Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, Erasmus for Young Entrepreneurs, Digiland στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

6

Οι ομάδες που προκρίθηκαν μετά την αξιολόγηση από το advisory board του “Aephoria.net”, διαγωνίστηκαν ζωντανά στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, όπου έπρεπε μέσα σε 10 λεπτά να πείσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό για την αξία της επιχειρηματικής τους πρότασης.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:

• Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δήμου Πειραιά, leader του BlueGrowth και του δικτύου “Aephoria.net”

• Σπύρος Συρμακέσης, Αντιπρύτανης για την Έρευνα και Ανάπτυξη του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, καθηγητής τμ. Μηχανικών Πληροφορικής, Τ.Ε.

• Οδυσσέας Κουφοπαύλος, Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.

• Γιώργος Ευστρατιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Ιδρυτής της LKM Peran Consulting, Angel Ιnvestor της Teastock Financial Services.

1

2

3

5

7

8

9

10