Παιδί και Ασφάλεια

Κορίτσι 6 ετών εγκλωβίστηκε μέσα στο παιχνίδι με τον γάντζο

koritsi-egklovismos-juniorsclub.gr2

Ένα 6χρονο κορίτσι, εγκλωβίστηκε μέσα στο παιχνίδι με τις δαγκάνες, σε πιτσαρία στο Τέξας, όταν μπήκε μέσα στο πλαστικό κουτί, για να πάρει μία κίτρινη μπάλα για την μεγαλύτερη αδελφή της. Η Juliette Grimes, όπως είναι τ’όνομα της μικρής, πήρε θάρρος να μπει μέσα στο παιχνίδι, μετά από πρόκληση της αδελφής της, Kate.

Μπαίνοντας μέσα στο παιχνίδι, μπορεί ν” άγγιξε το πολυπόθητο παιχνίδι που δεν μπορούσε να πιάσει με τις δαγκάνες, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι είχε κολλήσει μέσα σε αυτό.
koritsi-egklovismos-juniorsclub.gr
«Άνοιξα την πόρτα, μπήκα μέσα, αλλά δεν μπορούσα να βγω έξω!», είπε το μικρό κορίτσι για τη περίπετεια της. Τελικά, οι πυροσβέστεςκατάφεραν να απεγκλωβίσουν την μικρή, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.  «Ελπίζω  να πήρες το μάθημα σου», ψιθύρισε η Kate στο αυτί της μικρότερης αδερφής της. Η μικρή απάντησε με ένα χαμόγελο.
Η μητέρα των κοριτσιών, Cecilia  Green, δεν φάνηκε να «έπεσε από τα σύννεφα» με τη σκανταλιά της κόρης της. «Στον δικό της κόσμο δεν υπάρχουν προκλήσεις! Αν υπάρχουν όρια για τα άλλα παιδιά, δεν υφίστανται για εκείνη. Δεν νομίζω να το ξανακάνει.Τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια!», δήλωσε η μητέρα της 6χρονης
koritsi-egklovismos-juniorsclub.gr1