Κρόνος στον Υδροχόο από σήμερα – Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο ;

από την Πηνελόπη Παπουτσή – οroskopos.tv

Το πρωί της 22 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 5:58 ο αυστηρός δάσκαλος Κρόνος θα αποχωρήσει από το ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω και θα κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο δεύτερο ζώδιο που κυβερνούσε, μέχρι να ανακαλυφθεί ο Ουρανός, τον Υδροχόο.

Η πρώτη αυτή είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται ίσως στην πιο κατάλληλη στιγμή, αφού η αποχώρηση του από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσει μια ανάσα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), τα οποία είναι και αυτά που πιεστήκαν την τελευταία δεκαετία περισσότερο από όλα και  είδαν πολλές φορές τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά.

Σε αυτή την πρώτη του δοκιμαστική πτήση ο Κρόνος θα φτάσει στις 09/05 μέχρι την 1ο 57’, στις 10/05 θα μπει σε στάση και στις 12/05 θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του μέχρι τα ξημερώματα της 02/07, και συγκεκριμένα στις 02:37, όπου θα επιστρέψει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω.

Στο νοητικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, ο Κρόνος θα καταφέρει να βάλει σε πρακτική εφαρμογή τα οράματα του Υδροχόου τα οποία έχουν άμεση σχέση με τις κοινωνικές ομάδες, τις συλλογικές δράσεις, την επιστήμη και την πολιτική.

Αυτό σημαίνει ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δούμε σημαντική πρόοδο στον τομέα της επιστήμης (ιατρικής, τεχνολογίας και του διαστήματος), θα δούμε να αλλάζουν αρκετές από τις πεποιθήσεις μας με αποτέλεσμα να γίνει βασική μας προτεραιότητα το καλό του συνόλου, και επειδή όλα τα κινήματα τα οποία έχουν την κατάληξη – ισμός ανήκουν στον Υδροχόο, είναι πιθανό να δούμε σημαντικές αλλαγές και σε ότι έχει να κάνει τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο ανά τον κόσμο.

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των δύο πρώτων ημερών,  οι οποίοι στην ουσία αυτό που θα βιώσουν είναι να παγιώνονται οι αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που έφερε ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, και θα δώσει μια ανάσα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ώστε να δουν από απόσταση τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ζωή τους, να εμπεδώσουν τα μαθήματα τους, να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν στο σχεδιασμό των επόμενων τους κινήσεων τις οποίες θα βάλουν σε πρακτική εφαρμογή το καλοκαίρι με την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, πράγμα που σημαίνει ότι για άλλη μια φορά τους περιμένει σκληρή δουλειά.

Ενώ η παρουσία του θα είναι βοηθητική  για τους Διδύμους και τους Ζυγούς, επίσης, των δύο πρώτων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει με τους γρήγορους πλανήτες είναι :

  • Στις 31/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (0ο 40’), θα βοηθήσει να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους ή να πάρουν σημαντικές αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 04/04 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (0ο 54’), ευνοεί τη δημιουργία σταθερών σχέσεων τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους Ζυγούς ) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (1ο 16’), θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους και να ασχοληθούν με πιο πρακτικά ζητήματα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αλλά και οι Δίδυμοι καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 21/04 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (1ο 38’), θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε συμβιβασμούς ή να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (1ο 50’), είναι πιθανό οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να νιώσουν ότι είτε οι άλλοι είναι αυστηροί μαζί τους, είτε να αναγκαστούν αυτοί να βάλουν όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.
  • Στις 12/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (1ο 57’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να βάλουν ρεαλιστικούς στόχους.
  • Στις 22/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (1ο 51’), θα δικαιώσει την προνοητικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Κρόνο (0ο 14’), θα βοηθήσει να μεθοδεύσουν σωστά την δράση τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή, αφού ως μέλη μιας ομάδας θα καταφέρετε να βοηθήσετε όσους θεωρείτε πιο αδύναμους, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις ή τις ομάδες που θα συμμετέχετε μπορείτε  να γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σίγουρα περιμένει εσάς τους Ταύρους με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και αυτό γιατί θα πρέπει να  προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει για εσάς η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που όχι μόνο δεν θα δυσκολευτεί αλλά αντίθετα θα δεχτεί τα δώρα του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου. Γι’ αυτό αφήστε πίσω σας ότι σας έχει προβληματίσει, οπλιστείτε με δύναμη και σχεδιάστε με προσεχτικά βήματα το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μάθετε να είστε πιο προσεχτικοί με τις οικονομικές σας συνεργασίες, ενώ θα αναγκαστείτε να είστε συνεπείς και στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα τονίσει η παρουσία του Κρόνου απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα γίνετε πιο αυστηροί τόσο με τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και με τις συνεργασίες σας, ενώ οι νέες σχέσεις που  θα προκύψουν θα είναι σχέσεις ωριμότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε εσείς οι Παρθένοι με αποτέλεσμα ο χρόνος που θα έχετε για τον εαυτό σας να είναι περιορισμένος. Το θετικό όμως είναι ότι με την παρουσία του Κρόνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που σας απασχολούν ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους το οποίο θα καταφέρετε να τηρήσετε.

ΖΥΓΟΥΣ

Μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εσάς τους Ζυγούς η είσοδος του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας σε σταθερές βάσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο σε επόμενο στάδιο ή να αναλάβετε ευχάριστες υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό για άλλους σημαίνει ότι θα ασχοληθούν πιο σοβαρά με την ακίνητη τους περιουσία ή με την φροντίδα των πιο ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας τους, ενώ άλλοι μπορεί να ξεκινήσουν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αλλάξουν με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν θα έχετε διάθεση για περιττές και άνευ λόγου και ουσίας συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ οι φίλοι σας θα έρχονται σε εσάς για να τους βοηθήσετε να βρουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου έρχεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή για εσάς τους Αιγόκερους, αφού θα σας βοηθήσει να είστε συνετοί στα έξοδα σας και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα θα ανοίξει στην ζωή σας η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας. Αυτό που σίγουρα έχει να σας μάθει είναι να είστε πιο πειθαρχημένοι, συντηρητικοί και αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Το πιο σημαντικό όμως μάθημα που έχει να σας δώσει είναι ότι με σκληρή δουλειά μπορείτε να κάνετε πράξη τα οράματα σας.

ΙΧΘΥΣ

Μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Αυτό όμως θα είναι λυτρωτικό και εποικοδομητικό, αφού θα έχετε την δυνατότητα όχι μόνο  να κάνετε την αυτοκριτική σας αλλά και να σχεδιάσετε με προσοχή τα επόμενα σας  βήματα.

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν