Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Ξεκινάει φέτος το παιδάκι σας αγγλικά; – Αξιοποιήστε τις ανταγωνιστικές προσφορές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη

thumbnail1

Ξεκινάει φέτος το παιδάκι σας αγγλικά; Αξιοποιήστε τις ανταγωνιστικές προσφορές. Tα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη προσφέρουν ως δώρο τα βιβλία της χρονιάς και τα δίδακτρα ενός μήνα για τους μαθητές, οι οποίοι θα προεγγραφούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, στην Α’ Χρονιά Αγγλικών.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προσφέρετε την καλύτερη ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά σας βοηθώντας τα να χτίσουν γερές βάσεις ξεκινώντας από την ‘Α προκαταρκτική. Χρησιμοποιώντας από την πρώτη μέρα, αποκλειστικά την Αγγλική γλώσσα, τα παιδιά μαθαίνουν ευχάριστα να τη χρησιμοποιούν  όπως  την μητρική τους γλώσσα!

Επίσης παρέχεται σημαντική έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα μιας ξένης γλώσσας σε όσα παιδιά εγγραφούν για την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021) στο Κ.Δ.Α.Π.«Μικροί Επιστήμονες» μέσω voucher ΕΣΠΑ.

thumbnail

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, επί 55 χρόνια, παραμένουν σταθερά στη κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και  αποτελούν εγγυημένη επιλογή για την επιτυχία των παιδιών σας! Εμπιστευτείτε τους καλύτερους!

9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με 1 από τα 9 εκπαιδευτήρια των κέντρων  “ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ”:

Κεντρικό: Γούναρη 35 & Κανακάρη

τηλ. 2610 273925

www.koutsantoni.gr

  1. XenesGlossesKoutsantoni

thumbnail2

 

Διαβάστε σχετικά

Αγγλικά και Γυμναστική στο Νηπιαγωγείο: Πως θα είναι η εφαρμογή των επικείμενων αλλαγών σε παιδιά με ή χωρίς ΔΕΠ-Υ;

Νέο νομοσχέδιο από το Υπ. Παιδείας: Αλλαγές στο πρόγραμμα σχολείου! Αγγλικά στο νηπιαγωγείο – Πληροφορική βασικό μάθημα – Μειώνονται οι Ομάδες Προσανατολισμού της Γ’ Λυκείου