Κύπρος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Σαββίνα Δημητρίου

Η άτυχη 21χρονη Σαββίνα Δημητρίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, όταν εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από την μητέρα της, η οποία χτυπούσε επίμονα το κουδούνι αλλά κανείς δεν της άνοιγε την πόρτα, ενώ νωρίτερα είχε διαπιστωθεί ότι η Σαββίνα δεν είχε μεταβεί ούτε και στην δουλειά της σε τοπικό φούρνο.

Η αδικοχαμένη κοπέλα από τη Λάρνακα, κηδεύεται σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δροσιάς στη Λάρνακα, με την ταφή να γίνεται στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας, ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 2:00 μ.μ. και μετά.

Εξάλλου, η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, που διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή, ανέφερε ότι φως στα αίτια θανάτου της 21χρονης θα δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς δείγματα από την σορό εστάλησαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η 21χρονη είχε ιατρικό ιστορικό επιληψίας και είναι κοινό φαινόμενο ασθενείς να χάνουν την ζωή τους όταν έχουν επιληπτική κρίση κατά την διάρκεια του ύπνου. Υπάρχουν ευρήματα που συνηγορούν στην πιο πάνω αιτία, ενώ έχει γνωστοποιηθεί ότι αδικοχαμένη νεαρή κοπέλα είχε εδώ και χρόνια παύσει να λαμβάνει την χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή.

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν