Ζώα

Μαϊμού θρηνεί με απελπισία το «νεκρό» μωρό της – Δείτε την συγκινητική φωτογραφία

ImageHandler
«Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» και το αποδεικνύει περίτρανα η άκρως συγκινητική φωτογραφία του Ινδού φωτογράφου Avinash Lodhi. Ο 31χρονος φωτογράφος απαθανάτισε την σκηνή στην πόλη Τζαμπαλπούρ, από όπου κατάγεται.
 
Όπως ο ίδιος δήλωσε, φωτογράφιζε το τοπίο, όταν ξαφνικά είδε μια ομάδα μαϊμούδων να φθάνουν κοντά του. Ο φωτογράφος αποφάσισε να τις φωτογραφίσει και καθώς εκείνες έπαιζαν, χωρίς να το καταλάβει, όπως ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα Metro, βλέπει μια από τις μαϊμούδες να σπαράζει κρατώντας αγκαλιά τον μικρό γιο της.
 
Τι είχε συμβεί; Το μικρό έπεσε κάτω και φαίνεται ότι έχασε για λίγο τις αισθήσεις του. Η μητέρα του νομίζοντας ότι το παιδί της έφυγε από την ζωή θρηνεί. Τελικά, όμως «τέλος καλό, όλα καλά», αφού το μαϊμουδάκι συνήλθε, προς ανακούφιση της μητέρας του αλλά και του φωτογράφου.
 
Πάντως, ο Lodhi είδε για πρώτη φορά μια τόσο συγκινητική εικόνα στη ζωή του και δήλωσε: «Αυτή η φωτογραφία είναι μέσα στην καρδιά μου, επειδή σε όλη την καριέρα μου πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Μια τέτοια στιγμή είναι σπάνια, ειδικά στα ζώα».
 
monkey4444444444