Μωρό

Μανούλα κατάφερε να θηλάσει το υιοθετημένο μωρό της – Δείτε τον εκπληκτικό τρόπο

thilasmos-juniorsclub
Αφού της ανακοίνωσαν οτι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει μητέρα με βιολογικό τρόπο, αυτή η γυναίκα που θ΄λεει να διατηρήσει την ανωνυμία της πήρε κάποιες αποφάσεις. «Τα ωάρια μου δεν μπορούσαν να γονιμοποιηθούν και μετά από 7 σπερματεγχύσεις, 2 εξωσωματικές και μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων εμβρύων, οι γιατροί μου, ο άντρας μου και εγώ καταλάβαμε οτι δεν πρόκειται να γίνουμε γονείς μέσω εγκυμοσύνης.»
 
Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να κινηθεί προς άλλη κατεύθυνση και να υιοθετήσει ένα παιδί. Το διάστημα που τους πήρε για να εκπαιδευτούν και να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις αυτή η μαμά ξεκίνησε το πρωτόκολλο Newman Goldfarb, το οποίο μπορέι να βοηθήσει μια μαμά να έχει «σημαντική παραγωγή γάλακτος» χωρίς να μείνει έγκυος. «9 μήνες αφού ξεκίνησα με το πρωτόκολλο, ξεκίνησα να αντλώ γάλα και μέσα σε 4 μήνες έχω ήδη δωρίσει 50 λίτρα γάλα σε μαμάδες που το είχαν ανάγκη»
 
Ένα χρόνο από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτόκολλο, η οικογένεια έμαθε οτι έγινε αποδεκτή για να υιοθετήσει ένα μωρό και η μητέρα ήταν ενθουσιασμένη καθώς θα μπορούσε να το θηλάσει!
 
«Μολονότι δεν κατάφερα να δημιουργήσω μια ζωή με τον σύζυγο μου, έμαθα πώς να μπορέσω να αναπτύξω και να μεγαλώσω μια! Ο θηλασμός είναι πολλά παραπάνω από γάλα- είναι σύνδεση με το μωρό, είναι μοναδικές στιγμές, είναι η δημιουργία ενός μοναδικού, ασφαλή δεσμού. Σε όλες τις μαμάδες που αποφάσισαν να υιοθετήσουν , έχω να σας πω οτι συνεχίστε να προσπαθείτε γιατί αξίζει! Να θυμάστε, η επιλογή του θηλασμού σε υιοθετημένο μωρό είναι υπαρκτή!»