Παιδί Προτεινόμενο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «brunch» του Save an Angel Patras – Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του μοίρασαν ευχές και χαμόγελα – Δείτε φώτο

cam04662

Οι άγιες ημέρες που διανύουμε έχουν νόημα όταν απλώνουμε όλοι μας χέρι βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

Κατάμεστη ήταν η σάλα του W Events του Ρίου, το πρωί της Κυριακής (11/12/2016) από κόσμο που στέκεται στο πλευρό του νέου φιλανθρωπικού συλλόγου Save an Angel, ώστε να ενισχυθούν παιδάκια που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και οι οικογένειές τους. Επί της υποδοχής στο πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα, η λαμπερή πρόεδρος του σωματείου Μάντυ Αποστολοπούλου και οι άλλες κυρίες της διοίκησης. 

cam04643

cam04629

cam04631

cam04634

Για τα παιδιά ήταν εκεί τα ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης του juniorsevents – juniorsclub.gr. Τα αγαπημένα πρασινοκκόκινα πειραχτήρια έπαιξαν με όλα τα παιδιά και ο αγαπημένος τους Άγιος μίλησε και γνώρισε όλα τα παιδιά.

cam04638

cam04642

Περίπου 400 άτομα, κυρίως γονείς με παιδιά και άλλοι φίλοι του συλλόγου προμηθεύτηκαν τις προσκλήσεις, των οποίων όλα τα έσοδα θα πάνε για την περίθαλψη δυο καινούριων ασθενών, ενός βρέφους 10 μηνών και ενός νηπίου 3 ετών. 

cam04648

Εκτάκτως το Save an Angel βρέθηκε κοντά και στον 21χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου και ετοιμάζεται για μεταμόσχευση στη Βοστώνη. Για αυτή την περίπτωση, υπήρχε ειδικό κουτί συγκέντρωσης χρημάτων το οποίο θα μεταφερθεί και στον επόμενο αγώνα της Παναχαικής, προσπάθεια που ανέδειξε συμβολικά με την παρουσία του και ο Κώστας Κατσουράνης, τεχνικός επικεφαλής της ομάδας.

cam04674

Το «brunch» του Save an Angel, που για πρώτη φορά διοργάνωσε γιορτινή συγκέντρωση με καφέ και όχι bazaar, στήριξαν γνωστές τοπικές επιχειρήσεις: Χορηγοί ήταν οι Λουξ, Minoan Lines, Κατερίνα Γεώρμα, Ναυτίλος, www.houseart.gr, MediFiness,The Artians.

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας των παιδιών ανέλαβαν τα ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης της ομάδας juniorsevents – juniorsclub.gr,  ενώ συνέβαλε με τη δουλειά της και η γραφίστρια Αιρις Γεωργαντά

cam04714

cam04725