Παιδί Προτεινόμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού κέντρου Stem&Arts

prog-stem

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το OPEN DAY του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού κέντρου STEM&ARTS το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Πάρα πολλοί γονείς παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες διαδραστικές παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων  SΤΕΜ, Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Coding, Ψηφιακής Σχεδίασης και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου στη Γούναρη 35, α΄ όροφο.

Παράλληλα, τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν στα εργαστήρια πειραμάτων και να γνωρίσουν από κοντά όλα τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Ήρθαν σε επαφή με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, απελευθέρωσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν τα δικά τους ρομποτικά οχήματα. Γνώρισαν τον κόσμο των επιστημών μέσα από τα πειράματα των εργαστηρίων STEM και έφτιαξαν τις δικές τους καλλιτεχνικές δημιουργίες στο εργαστήριο του Digital Art! Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τον εκπληκτικό κόσμο του STEM&ARTS και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τα προγράμματα!

Τα προγράμματά στοχεύουν, όχι μόνο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων αλλά και στην καλλιέργεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των μαθητών.  

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα και οι εγγραφές συνεχίζονται! Ενημερωθείτε αναλυτικά και επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο παιδί σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες

STEM&ARTS

Γούναρη 35 & Κανακάρη

α΄ όροφος

τηλ. 2610-224565 

 www.stem-arts.gr