Παιδί

Μενέλαος, ο Λαγός του Πάσχα στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ Πάτρας! Μια παράσταση γεμάτη δώρα για όλα τα παιδιά!

lagos-poster-1
Το Πάσχα έρχεται και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, μέσα από τη θεατρική παράσταση «Μενέλαος, ο Λαγός του Πάσχα», στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ, (στον κήπο) Κανακάρη 147 Πάτρα, για δύο ημέρες (Κυριακή των Βαϊων, 21 Απριλίου 2019 στις 5:00 μ.μ. και Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου στις 5:00 μ.μ.
 
Η Ομάδα Juniorsevents παρουσιάζει ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστές ένα λαγό, τον Μενέλαο, τη νεράιδα της Άνοιξης και την μικρή Φιλαρέτη, ένα κοριτσάκι που ζει σε ορφατοτροφείο. Ένα θεατρικό, σε κείμενο της δημοσιογράφου – συγγραφέα, Ελένης Βασιλοπούλου, οι τρεις ήρωεες μαζί με τα παιδιά, ταξιδέυουν μέσα στο παραμύθι και έπειτα γίνονται δημιουργοί και φτιάχνουν λαμπάδες, στεφάνια και αυγά για το Πάσχα! 
 
Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Κάνετε τις κρατήσεις σας στο 2610. 277342 
 
Λίγα λόγια για το θεατρικό έργο:
Ο Μενέλαος δεν είναι ένα τυχαίος λαγός, είναι ο Πασχαλινός λαγός, αυτός που γεμίζει χαρά και δώρα τα παιδιά! 
Σε μια από τις βόλτες του συναντά την κόρη της Άνοιξης, τη Νεραϊδα Λουλουδένια η οποία έχει σκοπό να γεμίσει κάθε μέρος με όμορφα λουλούδια. 
Ξαφνικά, εμφανίζεται ένα κοριτσάκι, η Φιλαρέτη! Δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι βλέπει, δηλαδή, ένα λαγό να μιλάει και μια νεραίδα, γι αυτό νομίζει ότι κοιμάται… 
Στην προσπάθεια να τη ξυπνήσουν, ο Λαγός και η Λουλουδένια ανακαλύπτουν ένα γράμμα. Το έχει γράψει η μικρή Φιλαρέτη και αναφέρει ότι ζει σε ορφανοτροφείο μαζί με άλλα παιδιά. 
Η συνέχεια είναι καταπληκτική!!! Ο Λαγός, η Λουλουδένια και τα παιδιά, θα κάνουν την μικρή Φιλαρέτη, να γεμίσει με δώρα και να τα πάει στα άλλα παιδάκια, στο ορφανοτροφείο. 
 
Τα παιδιά, παίζουν σημαντικό ρόλο στο έργο, εκτός από το θεατρικό παιχνίδι, θα φτιάξουν λαμπάδες, κάρτες, στεφάνια και την Μεγάλη Πέμπτη θα βάψουν αυγά! 
 
Πρόκειται για ένα διαδραστικό έργο της δημοσιογράφου-συγγραφέως, Ελένης Βασιλοπούλου, όπου σε συνεργασία με τα παιδιά, δίνουμε το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς!
 
Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι….
 
Με ωραία κοστούμια, και διάφορα παιχνίδια, οι πρωταγωνιστές κάνουν τα παιδιά χαρούμενα!!!
 
Κόστος ανά άτομο: 5 ευρώ 

lagos-poster-1