Παιδί Προτεινόμενο

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε όλες τις γλώσσες από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη!

095

Χριστούγεννα πλησιάζουν και δε γινόταν να μην πρωταγωνιστήσουν και φέτος οι μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στη σκηνή! Ο Όμιλος Κουτσαντώνη πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους, στην όμορφη και ζεστή αίθουσα του Θεάτρου Πάνθεον.  Μετά την επιτυχία της περσινής  χρονιάς, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μας χωρίστηκε και φέτος σε δύο μέρη για την καλύτερη  εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού παιδιών και γονέων. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πάνθεον και στις δύο εκδηλώσεις καθώς έδωσαν το παρόν πολλοί γονείς και φίλοι για να παρακολουθήσουν την γιορτή και να απολαύσουν τα παιδιά τους. 

791

658

Μια επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση όπου οι μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν ενεργά και μας έβαλαν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια και χορευτικά σε όλες τις γλώσσες! Από την εκδήλωση  δε θα μπορούσαν να λείψουν οι μαθητές από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες, οι οποίοι απέδωσαν και φέτος ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην νοηματική γλώσσα, συμμετέχοντας μάλιστα και στις δύο επιμέρους γιορτές.

646

Η Διεύθυνση ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό  του Oμίλου,  που συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή. Δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε φυσικά και τους γονείς μας που μας υποστηρίζουν και μας ακολουθούν σε όλες μας τις εκδηλώσεις και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Χαρά!

532479119