Παιδί Προτεινόμενο

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε όλες τις γλώσσες από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη!

DSC_0307

Για μια ακόμη χρονιά, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη πραγματοποίησαν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους, η οποία φέτος έλαβε χώρα  στην όμορφη και ζεστή αίθουσα του Θεάτρου Πάνθεον. Για πρώτη φορά η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού παιδιών και γονέων. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πάνθεον και στις δύο εκδηλώσεις καθώς έδωσαν το παρόν πολλοί γονείς και φίλοι για να παρακολουθήσουν τη  γιορτή και να απολαύσουν τα παιδιά τους. 

DSC_0202

DSC_0216

Μια επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση όπου οι μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν ενεργά και μας έβαλαν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια και χορευτικά σε όλες τις γλώσσες! Στην φετινή εκδήλωση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη συμμετείχαν για πρώτη φορά οι μικροί μαθητές από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες οι οποίοι είπαν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην νοηματική γλώσσα με τη βοήθεια των δασκάλων του ΚΕΛΝΟ. Το ΚΔΑΠ «Μικροί επιστήμονες» και το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής, νέες δραστηριότητες του ομίλου Κουτσαντώνη, έβαλαν στη εκδήλωση την γιορτινή πινελιά τους!

Η Διεύθυνση ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό  του Oμίλου,  που συνεισέφερε στην προσπάθεια αυτή και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και Χαρά!

DSC_0304

DSC_0357

DSC_0718

DSC_0868

DSC_0921

DSC_1156

DSC_1189

DSC_0028