Οι ιδέες σας

Μια υπέροχη ιδέα!!! O Γιώργος Κολυρόπουλος και η 5χρονη κόρη του Μαρία έφτιαξαν μαζί την τούρτα των γενεθλίων της! Δείτε φωτογραφίες

maria-14juniorsclub.gr

“Όταν το μονάκριβο σου αστέρι! Σου ζητάει να της φτιάξεις την πιο όμορφη τούρτα για τα γενέθλια της, βάζεις τη φαντασία σου να δουλέψει!!! & τότε το αποτέλεσμα σίγουρα σε δικαιώνει & την κάνεις να αισθάνεται πολύ, πολύ ευτυχισμένη!!!!…..Να τα εκατοστήσεις αγάπη μου!! Να έχεις για όλη σου τη ζωή το χαμόγελο που παίρνεις όταν τη κοιτάς!!!”

Με αυτό το πόστ στο facebook, ο Γιώργος Κολυρόπουλος, ο Πατρινός Φαρμακοποιός αλλά και γνωστός πλέον για το ταλέντο του στην μαγειρική-ζαχαροπλαστική, ευχήθηκε στην 5χρονη Μαρία, στην κορούλα του που σήμερα 14 Μαΐου, έχει τα γενέθλια της! 

maria-juniorsclub.gr

Εχθές, Τετάρτη, μπαμπάς και κόρη, απέδειξαν ότι έχουν μία μοναδική σχέση!!! Δημιούργησαν μαζί την τούρτα των γενεθλίων της, αυτή που έκανε την μικρή Μαρία πανευτυχή!

Η ιδέα του μπαμπά να φτιάξει μαζί με την κόρη του την τούρτα της, ήταν μοναδική και το αποτέλεσμα φανταστικό!!! Δήλωσε στο juniorsclunb.gr, πώς ένιωθε τόσο ο ίδιος όσο και η μικρούλα Μαρία, κατά την δημιουργία της τούρτας:

“Τέλεια!!!..Απολαμβάνω να την βλέπω να ασχολείται με κάτι που της αρέσει να κάνει!!…Είναι δημιουργική, τελειομανής & αυτό το χάρισμα το πήρε από μένα!!” 

Ο κλασσικός χαζομπαμπάς που λατρεύει το μωρό του!!! Μπράβο στον Γιώργο και στην μικρή Μαρία!!!

Το juniorsclub.gr της εύχεται χρόνια πολλά, γεμάτα γλυκιές στιγμές σαν την τούρτα που έφτιαξε με τον μπαμπά της!!! 

Δείτε βήμα-βήμα την δημιουργία της τούρτας!!!

Κάντε την ιδέα σας πράξη και δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά σας, για να την στείλετε στο info@juniorsclub.gr και το www.juniorsclub.gr να σας χαρίσει ένα δώρο!!!