Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

Μια Κιμωλία αρκεί να κάνει το παιδί σας ευτυχισμένο… Ποια Κιμωλία όμως;;;

kimolia-kids-2-juniorsclub

Σε έναν κόσμο φτιαγμένο από Κιμωλία, τα παιδιά δημιουργούν, εκπαιδεύονται, διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται, επικοινωνούν, διαβάζουν τα μαθήματα του σχολείου τους, ανταλλάσσουν ιδέες, αναπτύσσουν την ευρηματικότητα τους και τη φαντασία τους, αναγνωρίζουν τις τέχνες, λειτουργούν με κανόνες μέσα σε ένα σύνολο, μα πάνω απ’ όλα τα παιδιά σας είναι ευτυχισμένα! 

Τα παιδιά χρειάζονται την Κιμωλία για να ζωγραφίζουν το χαμόγελο τους! Να αποτυπώσουν με διάφορα χρώματα τα συναισθήματα τους, να δείξουν ένα άλλο κόσμο στους μεγάλους, αυτόν όπου μπορεί να μεγαλώσει κάθε ευτυχισμένο παιδί!!! 

book-kids-juniorsclub

Τι παρέχει η ΚάΠα Κιμωλία;

banner_xeim_2016_kimolia_250_300_v01

 -Διάβασμα – Προετοιμασία για τα μαθήματα όλων των τάξεων του Δημοτικού σε καθημερινή βάση. Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να διαβάζουν ανεξάρτητα και οργανωμένα και οι εκπαιδευτικοί μας τα βοηθούν να αντιμετωπίζουν τυχόν αδυναμίες και δυσκολίες με σωστό τρόπο.

-Φύλαξη και μετά το πέρας των μαθημάτων για τους γονείς που εργάζονται, και όχι μόνο, και θέλουν να εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους ένα ευχάριστο και γεμάτο παιδιά περιβάλλον.

-Δημιουργική απασχόληση που περιλαμβάνει ενασχόληση με ηλεκτρονικό υπολογιστή και πίνακα αφής και τη χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών, ομαδικές δραστηριότητες, ομαδικά εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, ομαδικές και ατομικές κατασκευές, μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι και πολλά άλλα.

-Συνδυασμό μαθημάτων Ξένων Γλωσσών για ένα ενιαίο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε παιδιού.

kids-2-juniorsclub

           Γιατί να προτιμήσω την ΚάΠα Κιμωλία για το παιδί μου;

  • Γιατί το παιδί αποκτά ανεξαρτησία, μαθαίνει να ολοκληρώνει ατομικά και με σωστό τρόπο τις εργασίες του, με βάση πάντα τον προσωπικό του ρυθμό.
  • Γιατί έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά και συνδυάζει το διάβασμα με το παιχνίδι, καθιστώντας το έτσι μια ευχάριστη ασχολία.
  • Γιατί γλιτώνει χρόνο από τις μετακινήσεις αφού συνδυάζει σε ένα χώρο και με ενιαίο πρόγραμμα το διάβασμα για το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, την πληροφορική και φυσικά, το παιχνίδι.

Το ΚάΠα κιμωλία στεγάζεται στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο του εκπαιδευτικού Ομίλου ΚάΠα στο Κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, στη Πάτρα.

 

kimolia-kids-1-juniorsclub