Παιδί Προτεινόμενο

Μικροί και μεγάλοι ξετρελάθηκαν με τις δημιουργίες των παιδιών στο 3o KIDS Cooking Classes – Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά!

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-20

Ραντεβού στο επόμενο kids cooking classes!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3o KIDS Cooking Classes – Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά!!! 3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-12

Το πρωί του Σαββάτου στο κεντρικό κατάστημα Ηλεκτρικών Συσκευών ΔΟΥΒΡΗΣ (Μαιζώνος 54-65, Πάτρα), περισσότερα από 50 παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δημιουργώντας κουλουράκια σε διαφορετικές γεύσεις! 

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-11

Παιδιά ηλικίας από 4,5 έως 14 ετών έφτιαξαν κουλουράκια σε διαφορετικές εκδοχές και παραλλαγές και εντυπωσίασαν τη μαμά και το μπαμπά.

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-16

 

Ο έγκριτος Σεφ Παρασκευάς Δρές, καθηγητής του τμήματος Μαγειρικής, του Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους (1ος όροφος Ζαΐμη 21, Πάτρα τηλ. 2610.341.000), με τους εκπαιδευόμενους του τμήματος, ήταν εκεί, μαζί με τα παιδιά, όπου τους καθοδήγησαν και έφτιαξαν όλοι μαζί τα πιο νόστιμα κουλουράκια!!! Η δοκιμή άφησε μικρούς και μεγάλους έκπληκτους αφού οι μικροί σεφ έκαναν φανταστική δουλειά με τις συνταγές.

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-13

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Στον 1ο όροφο του κεντρικού καταστήματος Ηλεκτρικών Συσκευών ΔΟΥΒΡΗΣ, περίμεναν τα παιδιά οι clowns Αρλίν, Φριφρί και Μπαλό της ομάδας juniorsevents .

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-15

Άλλη μια ιδέα του juniorsclub.gr πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους επαγγελματίες:

3o-kids-cooking-class-juniorsclub-douvris-vergi-22

Δούβρης Ηλ. Συσκευές ΑΕ για την διάθεση του χώρου και την συνδιοργάνωση

Φορέας ΒΕΡΓΗ, Εκπαίδευση για Όλους για την ομάδα των Σεφ 

Aplopolis – Έπιπλο, Μελέτη, Εξοπλισμός (Διεύθυνση: Ανθείας 38 & Ακτή Δυμαίων, Πάτρα Τηλέφωνο:2610.315478) για τα παιδικά τραπεζάκια τα οποία κατασκευάστηκαν ειδικά για την εκδήλωση.