Κοινωνία

Μητέρα 19χρονου οδήγησε το παιδί στην αυτοκτονία αφού πρώτα τον “τάισε” ναρκωτικά

xasis-neos-juniorsclub

Μια ασυνείδητη μητέρα έθεσε τη ζωή του γιου της σε κίνδυνο, δίνοντας του να γευτεί ένα γλύκισμα τύπου μπράουνι το οποίο περιείχε μέσα, μαριχουάνα. Ο μικρός αφού έφαγε το γλύκισμα, πήδηξε από το διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου διέμεναν με την μητέρα του. Το νεαρό αγόρι μόλις 19 ετών, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Νοσηλεύετε σε κρίσιμη κατάσταση γιατί έχει υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό. 

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι, ήταν αυτή που οδήγησε σε παρολίγον θάνατο το γιο της, Όστιν Εσιγκ, δίνοντας του το γλύκισμα με την μαριχουάνα.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Απριλίου 2015.  Το παιδί, λίγο αργότερα, εφόσον είχε καταναλώσει το γλύκισμα με την μαριχουάνα, άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως έτρεξε προς το παράθυρο και «χωρίς να διστάσει» και έπεσε στο κενό. 

Το γεγονός ότι ο γιος της είναι άνω των 18, η Τζαμπλόνσκι, παραπέμπεται για πλημμέλημα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα επιχείρησε να τους επηρεάσει, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα και γι αυτό τον λόγο και συνελήφθη, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Φορτ Κόλινς.

Οι πολίτες του Κολοράντο έχουν ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση αλλά μόνο από την ηλικία των 21 ετών και άνω. Οι ψηφοφόροι σε τρεις άλλες πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια έχουν πράξει το ίδιο, αλλά η κάνναβη εξακολουθεί να είναι παράνομη με βάση τον ομοσπονδιακό νόμο.

Το περιστατικό αυτό, είναι το τρίτο στη σειρά – από τον περασμένο χρόνο που ξεκίνησε η λιανική πώληση του ναρκωτικού- που αντιμετωπίζουν οι αρχές του Κολοράντο με χρήστες κάνναβης οι οποίοι αυτοτραυματίζονται.