Κοινωνία

Μητέρα και γιος υποβλήθηκαν σε αλλαγή φύλου και τώρα είναι πατέρας και κόρη – Φωτογραφίες

mitera-kori-allagi-fylou-juniorsclub

Είναι από τις λίγες φορές, όπου διαπιστώνεται σύγχυση φύλου, ανάμεσα πρόσωπα με πρώτου βαθμού συγγένειας.

 Η 15χονη Κόρει Μέισον αποκάλυψε πρώτη φορά στους γονείς του πως αν και αγόρι αισθάνεται σαν κορίτσι περίπου πριν τέσσερα χρόνια. Τότε δεν περίμενε πως μετά από καιρό θα μάθαινε πως και η μητέρα της είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ήταν ένας άνδρας, δηλαδή, στο σώμα γυναίκας.

mitera-kori-allagi-fylou-1-juniorsclub

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν με μητέρα και γιο να προχωρούν σε εγχείριση αλλαγής φύλου και πλέον στηρίζουν και αγαπούν ο ένας στον άλλον ως οι άνθρωποι που είναι πραγματικά.

mitera-kori-allagi-fylou-4-juniorsclub

«Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα, και φοβόμουν πως θα σταματούσαν να με αγαπάνε αν τους το έλεγα», εξηγεί η Κόρει στη συνέντευξη της στην εκπομπή «60 Minutes».

Ο Ερικ Μέισον, που ήταν παλιότερα Ερρικα, από την πλευρά του είπε: «Αρχικά ένιωσα ανακούφιση με την απόφασή μου, μετά όμως ένιωσα τρόμο. Τρόμο για το τι επιφύλασσε το μέλλον για την οικογένεια και τα πέντε παιδιά μου, τρόμο για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου». 

mitera-kori-allagi-fylou-3-juniorsclub

Ο Ερικ έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί πως παρά την απόφαση να αλλάξει φύλο, δεν σκοπεύει να χωρίσει με τον σύζυγό και πατέρα της Κόρει. Ο σύζυγός,  Λες, δεν θέλει ούτε αυτός να χωρίσει την αγαπημένη του Έρρικα που τώρα είναι Έρικ.

«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», λέει ο Λες.

mitera-kori-allagi-fylou-2-juniorsclub

Φωτογραφίες: Facebook @Eric Maison

πηγή