“Ο Χιόνης και τα ξωτικά” σε μια διαδραστική παράσταση για παιδιά με θεατρικό παιχνίδι!!!

Ο Χιόνης και τα ξωτικά, είναι η διαδραστική, θεατρική παράσταση για παιδιά, όπου συνδυάζει, τα εντυπωσιακά κοστούμια, τις ερμηνείες, τα τραγούδια, το χορό με τα ακροβατικά των ξωτικών και το θεατρικό παιχνίδι!!!

“Ο Χιόνης, είναι ένας χιονάνθρωπος με συναισθήματα! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα ανατροπές για εκείνον. Ενώ νομίζει ότι θα περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και τα παιδιά που τον δημιούργησαν, τελικά, μένει μόνος… ή δε μένει μόνος;;; Αυτό θα το ανακαλύψετε μέσα στην παράσταση!!! 

Τα ξωτικά Συλφίδα και Μούργος, εμφανίζονται για να κάνουν τα πάντα άνω- κάτω… Τραγούδια και ακροβατικά, πειράγματα στα μικρά παιδιά και εκπλήξεις!!! 

Τις βασικές αποφάσεις, τις λαμβάνουν εκείνη την ώρα τα παιδιά – θεατές όπου συμμετέχουν και καθορίζουν το τέλος του έργου. Επίσης, κατά τη διάρκεια αλλά στο τέλος, το θεατρικό παιχνίδι συνεχίζεται για τους μικρούς μας φίλους!!! ” 

Η θεατρική παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι, ολοκληρώνεται με κάλαντα, τραγούδια και χορό!!! 

Σε κείμενο της δημοσιογράφου – συγγραφέως, Ελένης Βασιλοπούλου, με την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents!

Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι!

Το έργο μπορεί να παρουσιαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σε νηπιαγωγεία, σε δημοτικά σχολεία, σε συλλόγους, χριστουγεννιάτικα χωριά και σε θεατρικές σκηνές, σε όποια πόλη θέλετε!!! 

πληροφορίες – κρατήσεις: 6932011395 

O-Xionis-kai-ta-xotika-2

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν