Παιδί

Ο Χρήστος Μπάρκας από το Master Chef μαγειρεύει με τα παιδιά του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα!

SKAGIOPOULEIO-PAIDIA-MPARKAS-1-COOKING

To juniorsclub.gr και η ομάδα παιδικών εκδηλώσεων juniorsevents διοργανώνουν μια γιορτή για τα παιδιά από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Πατρών (θηλέων και αρρένων). 

SKAGIOPOULEIO-PAIDIA-MPARKAS-1-COOKING

Άλλη μια ευχή των παιδιών πραγματοποιείται και αγαπημένος τους παίκτης, του φετινού Master Chef, Χρήστος Μπάρκας, έρχεται στην Πάτρα για να μαγειρέψει με τα παιδιά! 

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Χρήστος είπε αμέσως ναί στην πρόταση μας και δέχθηκε με μεγάλη χαρά να μαγειρέψει με τα παιδιά». δήλωσε η αρχισυντάκτρια μας, Ελένη Βασιλοπούλου

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 11:00 το πρωί, στο Αρχοντικό της Ευτυχίας (Κρήνη Πατρών), μια μεγάλη γιορτή περιμένει τα παιδιά από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα. Μια μεγάλη παιχνιδούπολη με αγαπημένους ήρωες, survivor και Master cooking class με τον Χρήστο Μπάρκα

Τα παιδιά θα μαγειρέψουν με τις οδηγίες του Χρήστου και θα γευτούν τις δημιουργίες τους! Το αγαπημένο φαγητό όλων, πίτσα μοτσαρέλα, πίτσα σπέσιαλ και πίτσα λαχανικών, θα κάνει τα παιδιά να διαγωνιστούν σε ένα τεστ δημιουργικότητας!

Αφού παίξουν και μαγειρέψουν, θα γευτούν τις δικές τους πίτσες, και θα δροσιστούν με φυσικούς πολυβηταμινούχους χυμούς λουξ extra-9!

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρίες: 

Loux Must see 1800x1200-02

φυσικός πολυβηταμινούχος χυμός λουξ extra-9!

andrikopoulos-logo

Ανδρικόπουλος Super Market

MILOI AXAIAS LOGO

Μύλοι Αχαίας – Μπίτας 

ezgif-5-8deeea56073b

 Moxy hotel – Patra 

daaoxlaraq57c3c0695bd67

 

I.IEK ΒΕΡΓΗ – Πάτρα 

logo-arxontiko

αρχοντικό της ευτυχίας 

PANAX

SKAGIOPOULEIO-PAIDIA-MPARKAS-1-COOKING