Πολιτισμός

Ο Δήμος Πατρέων τιμά και φέτος την εργατική πρωτομαγιά

uhdabvcdcn517f97c438fae
H Πάτρα τιμά την εργατική πρωτομαγιά και την άνοιξη με τραγούδια βγαλμένα από το μεγαλείο του λαϊκού. Σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων που διοργανώνει και φέτος, από το απόγευμα έως το βράδυ της Κυριακής 30 Απριλίου (παραμονή πρωτομαγιάς) ο πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Πατρέων, οι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων , χορευτικών συγκροτημάτων και την πραγματοποίηση παραστάσεων του Θεάτρου Σκιών.
 
Στις φετινές εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν ο Λάκης Χαλκιάς και η Μπέτυ Χαρλάφτη με το συγκρότημα «Πρωτομαγιά» που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του αγώνα και της άνοιξης, το χορευτικό του Δήμου Πατρέων μαζί με χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής, ο καραγκιοζοπάιχτης Κώστας Μακρής και η ορχήστρα του Χορευτικού του Δήμου Πατρέων.
 
Ξεχωριστή στιγμή αναμένεται να αποτελέσει και φέτος η πραγματοποίηση της συνάντησης των χορευτικών συγκροτημάτων, τα οποία ντυμένα με παραδοσιακές στολές, θα ξεκινήσουν από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και μέσω των κεντρικών δρόμων της Πάτρας θα καταλήξουν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
 
AFISETA PROTOMAGIA 2016 7 WHITE
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —> τοπικά